Αφήνει την Κων/πολη για χάρη του Λονδίνου η Τσερουγιότ

Η Kενυάττισα παγκόσμια πρωταθλήτρια δε θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Την απόφαση να… προσπεράσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, ώστε να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένη στο μεγάλο στόχο της, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πήρε η Βίβιαν Τσερούιγιοτ.

Η Κενυάτισσα δρομέας θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στα 3.000μ. στο διεθνές μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ, αγώνας που θα είναι και ο τελευταίος της στον κλειστό: «Θα κάνω μόνο έναν αγώνα φέτος

στον κλειστό και αυτός αποκτά ιδιαίτερη σημασία για μένα, αφού θέλω να διαπιστώσω την κατάσταση που βρίσκομαι από τις προπονήσεις στη χειμερινή περίοδο και να δω τι χρειάζεται να κάνω τους λίγους μήνες που απομένουν», είπε η 29χρονη τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρόσθεσε:

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πολύ σπουδαίοι για μένα, όπως και για όλους τους αθλητές. Για μένα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία γιατί ήμουν άρρωστη στο Πεκίνο και πιέζω τον εαυτό μου για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα στο Λονδίνο. Είναι κρίμα που δεν θα μετάσχω στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτή τη χρονιά θέλω να μείνω συγκεντρωμένη στο Λονδίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα