Αυτή η ομάδα δεν χάνει!

Η Γιουβέντους κάνοντας μεγάλη ανατροπή στα τελευταία 20 λεπτά, κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 3-3 στο «Σαν Πάολο» από την Νάπολι.

Το ρολόι του «Σαν Πάολο» έδειχνε 68’. Σε εκείνο το σημείο ο Γκόραν Πάντεφ έκανε το 3-1 για την Νάπολι με το γήπεδο να παίρνει φωτιά και όλους να θεωρούν το παιχνίδι τελειωμένο.

Όλους εκτός από τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους και τον Αντόνιο Κόντε. Η «γηραιά κυρία» κατάφερε όμως να απαντήσει άμεσα και μείωσε σε 3-2 με τον Εστιγκαρίμπια στο 72’.

Λίγο αργότερα και στο 79’ ο Πέπε κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο πλασέ

που διατήρησε την Γιουβέντους στην κορυφή και αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Νωρίτερα η Ναπολι ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο δεκάλεπτο έχασε πέναλτι με τον Χάμσικ. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 22’ άνοιξε το σκορ για τους «παρτενοπέι», με τον Πάντεφ στο 40’ να κάνει το 2-0. Με την έναρξη της επανάληψης όμως ο Μάτρι μείωσε σε 2-1 για να ακολουθήσει το υπόλοιπο εντυπωσιακό παιχνίδι.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Αρόνικα (76’ Φερνάντεζ), Καναβάρο, Μάτζιο, Γκαργκάνο, Ινλέρ, Ζουνίγκα (87’ Ντοσένα), Χάμσικ, Λαβέτσι, Πάντεφ (71’ Σαντάνα).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιστάινερ, Μπονούτσι, Μπαρτζαλι, Κιελίνι, Βιντάλ, Πίρλο, Πέπε (86’ Πατσιέντζα), Μάτρι (89’ Κουαλιαρέλα), Βούσινιτς (91’ Ντελ Πιέρο), Εστιγκαρίμπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα