Αυτή η ψυχολογία του Ναδάλ...

«Καταφύγιο» στην αδιάφορη ψυχολογία του βρήκε αυτή τη φορά ο Ραφαέλ Ναδάλ για την ήττα με 7-6, 4-6, 6-3 απ'τον Τζο Βιλφρέντ Τσονγκά που τον έθεσε εκτός ημιτελικών στα ATP Finals

«Θα μπορούσαμε να μιλάμε μια ώρα γι'αυτό. Πολλά πράγματα έπαιξαν ρόλο. Πιθανότατα να έχω λιγότερο πάθος για το τένις, ίσως είμαι περισσότερο κουρασμένος απ'το συνηθισμένο» είπε ο Ναδάλ αποχαιρετώντας το Λονδίνο.

«Είμαι χαρούμενος με την προπονησή μου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, όμως δεν ήμουν έτοιμος για

ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο τουρνουά. Μπορώ να βρω πολλές δικαιολογίες, πολλά προβλήματα όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου», παραδέχτηκε τουλάχιστον ο Ισπανός Νο2, που επέλεξε να μην μετάσχει στα προηγούμενα δύο τουρνουά πριν κλείσει η σεζόν.

Όπως εξήγησε : «Θα συνεχίσω να δουλεύω όμως προπονήθηκα τις τρεις τελευταίες εβδομάδες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσω το 2012. Θα προσπαθήσω να είμαι σε πολύ καλή κατάσταση στην έναρξη της νέας χρονιάς. Θα κάνω ότι περνάει απ'το χέρι μου για να είμαι τέλεια στο ξεκίνημα του 2012. Το τέλος της σεζόν δεν ήταν εύκολο για μένα. Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ. Από την άλλη, αυτό μου δίνει την επιθυμία για το 2012»

Keywords
Τυχαία Θέματα