Αυτό θα πει μήνας φωτιά!

01:36 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μπήκε ο Μάρτης λοιπόν. Καλό μήνα να έχουμε και καλή δύναμη σε όλους για να ξεπερνάμε τα προβλήματα που δυστυχώς είναι πολλά στις μέρες μας.

Αυτά είναι τα σημαντικά άλλωστε. Όσο για την... καψούρα σας (αν είστε Παναθηναϊκοί φυσικά) τα πράγματα δεν διαφέρουν και πολύ σε σύγκριση με την ζωή και την καθημερινότητα όλων μας. Και ο μήνας που ξεκίνησε, χωρίς ίχνος υπερβολής, είναι ο σημαντικότερος στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην ιστορία της ΠΑΕ!

Για δύο λόγους. Πρώτα απ’ όλα διοικητικά και μετοχικά. Καλές οι επαφές των μετόχων, καλή η διάθεση που φαίνεται να υπάρχει για συμμετοχή

στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όμως ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο. Η Γενική Συνέλευση είναι πλέον πολύ κοντά και εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρά την θέληση των υπόλοιπων δεν θα παραστεί (τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τα τωρινά δεδομένα) οπότε αυτόματα δεν θα υπάρχει ξεκαθάρισμα στο θέμα της ΓΗΠΕΛ και του γηπέδου του Βοτανικού συνολικά. Μια ιστορία που συνεχίζει να αιωρείται σαν φάντασμα πάνω από τον Παναθηναϊκό και συγχρόνως αποτελεί εμπόδιο προκειμένου να προχωρήσουν διάφορες καταστάσεις. Ή τουλάχιστον, για να φανεί αν υπάρχει όντως διάθεση για να λυθούν τα προβλήματα, ή αν η συγκεκριμένη ιστορία αποτελεί άλλοθι.

Πάμε μετά στην αύξηση Μ.Κ. Τα 15 εκατ. ευρώ, δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτούν. Κι αν αυτό γίνει θα μιλάμε πραγματικά για τεράστια (ευχάριστη φυσικά) έκπληξη. Τουλάχιστον να μαζευτούν τα λεφτά που απαιτούνται για την κάλυψη των οφειλών που ζητά η UEFA, για να παρθεί η άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Με λίγα λόγια, διοικητικά και για το μέλλον της ΠΑΕ, ο Μάρτης θα δείξει σε ποιο δρόμο βαδίζουμε. Σε αυτόν της καταστροφής, ή σε αυτόν της σωτηρίας. Διότι αν δεν υπάρξουν λύσεις, μην ξαφνιαστεί κανείς στην περίπτωση που παραιτηθεί σύσσωμο το Δ.Σ. Μια διοίκηση που... παλεύει με ξύλα, αλλά σαφώς κάνει ότι μπορεί με τα πενιχρά έως μηδαμινά μέσα που διαθέτει. Σε αυτό το ενδεχόμενο, που οδηγούμαστε; Στο πρωτοδικείο προφανέστατα. Αυτά είναι τα άσχημα σενάρια, αλλά σαφώς υπαρκτά. Μακάρι να αποδειχθούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Και πάμε και στο δεύτερο λόγο που κάνει τον Μάρτη τόσο μα τόσο κρίσιμο μήνα. Μέσα σε αυτόν, η ομάδα που με μαγκιά και τσαμπουκά είναι πρώτη, είτε θα «καθαρίσει» τον τίτλο, είτε θα χάσει το πλεονέκτημα που έχει αυτή τη στιγμή και αυτόματα τις περισσότερες ελπίδες. Εκεί όμως δεν υπάρχουν ούτε σενάρια, ούτε δεδομένα που μπορούν να αναλυθούν. Παρά μόνο πίστη και εμπιστοσύνη. Στον Φερέιρα και τους παίκτες του. Επειδή τα έχουν κερδίσει αυτά τα στοιχεία με το σπαθί τους! Άντε και καλό μήνα λοιπόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα