Αυτοί είμαστε και σε όποιους αρέσουμε!

Μπορεί να μην παίζουμε την καλύτερη μπάλα, μπορεί να μας λείπει η λεγόμενη ποδοσφαιρική παιδεία, αλλά σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση δείχνουμε ότι είμαστε η πιο απρόβλεπτη ομάδα.

Εκεί που κανείς δεν μας υπολογίζει, που όλοι μας θεωρούν ξεγραμμένους, κάνουμε την ανατροπή και κερδίζουμε την παρτίδα στο... παρά ένα. Με τις εμφανίσεις μας κόντρα σε Πολωνία και Τσεχία κανείς δεν μας έδινε σοβαρές πιθανότητες νίκης απέναντι στους Ρώσους που άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με μια... εκθαμβωτική τεσσάρα επί της Τσεχίας.

Όμως τα παλικάρια του Σάντος ήταν αποφασισμένα να δώσουν τις

απαντήσεις τους σε αυτούς που τους είχαν τελειωμένους και παίζοντας με το μέταλλο μιας πρωταθλήτριας Ευρώπης έστειλαν την... παρέα του Αρσάβιν πίσω στη χώρα τους νωρίς - νωρίς. Έπρεπε να φτάσουμε κοντά στο γκρεμό για να θυμηθούμε τι πετύχαμε πριν μερικά καλοκαίρια στην Πορτογαλία.

Έπρεπε να γίνει αυστηρή, είναι η αλήθεια, κριτική στον Φερνάντο Σάντος και τις επιλογές του για να δούμε και πάλι τη «γαλανόλευκη» να βγάζει στο χορτάρι την ψυχή των προκριματικών του Euro. Κάποιοι τα έβαλαν με τους δημοσιογράφους και με κάποια πρωτοσέλιδα. Δεν πειράζει όμως, δεν παραπονιόμαστε, καθώς αυτή η πρόκριση στα προημιτελικά αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για να ξεχάσουμε, έστω και για λίγες ώρες, τα πολλά προβλήματα που μας απασχολούν

Ξέφυγε το μυαλό μας, βρε αδερφέ, καθώς είναι η αλήθεια ότι και να θέλουμε να αγιάσουμε με αυτά που βλέπουμε γύρω μας δεν μπορούμε. Πότε η Bild, πότε το περιοδικό Stern φροντίζουν να διαταράσσουν την ψυχική μας υγεία και γι'΄αυτό το λόγο αυτό το Euro φαντάζει ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απαντήσουμε, έστω και σε αθλητικό επίπεδο, σε αυτούς που μας είχαν τελειωμένους από τον χάρτη.

Ας το πάρουν χαμπάρι λοίπον οι φίλοι μας στην Ευρώπη ότι αυτοί είμαστε και σε όποιους αρέσουμε... Και αν μας προκαλούν θα λαμβάνουν απαντήσεις όπως αυτές του Σάντος, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του. Μακάρι η παρέα του Καραγκούνη, του Σαμαρά, του Γκέκα, του Τοροσίδη να μας κρατήσουν στην Euro... ζώνη όσο μπορούν περισσότερο, για να κάνουν όσο το δυνατόν πιο γλυκές τις φετινές, δύσκολες νύκτες του καλοκαιριού...

Keywords
Τυχαία Θέματα