Αυτοκτόνησε ο Seau, παλαίμαχος του NFL

02:52 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο Junior Seau και άλλα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Ύστερα από τις σχετικές έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή προκλήθηκε από αυτοκτονία, καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος. Ήταν μόλις 43, ενώ είχε αγωνιστεί για είκοσι χρόνια στο NFL φορώντας τις φανέλες των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς, Μαϊάμι Ντόλφινς και Νιου Ίνγκλαντ

Πάτριοτς. Σαν απόφοιτος του κολεγίου της Νότιας Καλιφόρνιας, ο Seau έγινε πέμπτη επιλογή στο ντραφτ του 1990. Πίσω του άφησε τρία παιδιά, τα οποία μένουν πλέον στην πρώην του σύζυγο.

Νέες «καμπάνες» στους Σέιντς

Θα απουσιάσει από όλο το επερχόμενο πρωτάθλημα ο Jonathan Vilma (linebacker), ενώ οι Antony Hargrove (defensive lineman), Will Smith (defensive end) και Scott Fujita (linebacker) θα χάσουν τα πρώτα οκτώ ματς. Σημειώνουμε πως οι Hargrove και Fujita ανήκουν πλέον σε Γκριν Μπέι Πάκερς και Κλίβελαντ Μπράουνς, αντίστοιχα. Φυσικά όλες οι τιμωρίες σχετίζονται με το σκάνδαλο περί τιμολόγησης τραυματισμών και κατακυρώθηκαν από το ίδιο το NFL.

Κατηγορείται παλαίμαχος των Καουμπόις

Πρώην παίκτης των Ντάλας Καουμπόις, Torrin Tucker, κατηγορείται για διακίνηση μαριχουάνας. Συγκεκριμένα ο 32χρονος προσπάθησε να πουλήσει μαριχουάνα σε στριπ κλαμπ της Τάμπα, αλλά έγινε αντιληπτός από τις τοπικές αρχές.

Πήραν παίκτη με κινητικό πρόβλημα

Συμβόλαιο με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς υπέγραψε ο Eric Legrand, αν και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του σε αναπηρικό καροτσάκι. Πρόκειται για συμβολική κίνηση ανθρωπιάς των «μπακς». Ο LeGrand είχε συνεργαστεί με τον τωρινό προπονητή των Μπακανίερς, Greg Schiano, σε κολεγιακό επίπεδο. Ο σοβαρός του τραυματισμός είχε καταγραφεί το 2010 κατά τη διάρκεια αγώνα με τους Rutgers.

Απέκτησαν Kemoeatu οι Ρέιβενς

Τον tackle, Maake Kemoatu, υπέγραψαν οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς. Πρόκειται για πρώην παίκτη των Καρολάινα Πάνθερς και Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στους Ρέιβενς το 2002.

Τετραετές σε Jeffery

Επιλέχθηκε στον δεύτερο γύρο του ντραφτ και πλέον ο Alshon Jeffery σύναψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους Σικάγο Μπέαρς. Ο νεαρός wide receiver θα σταθεί δίπλα στον Brandon Marshall.

Keywords
Τυχαία Θέματα