Αγία Παρασκευή – Περιστέρι 2-1

22:56 5/2/2012 - Πηγή: OnSports


Τι και αν το Περιστέρι κρατούσε τη νίκη στα... πόδια του μέχρι το 75΄, η Αγία Παρασκευή ήταν αυτή που πανηγύρισε το πρώτο της φετινό τρίποντο, αναπτερώνοντας τις όποιες ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο όπως είναι αυτό του 43ου λεπτού, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Νεντέλκοβιτς βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, όχι μόνο να ισοφαρίσουν με τον Τζίτζη στο 75΄, αλλά τέσσερα λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας, να πάρουν και

κεφάλι στο σκορ με τον Ζυγούρη.

Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Τάπρατζη δεν απέδωσαν καρπούς, με την Αγία Παρασκευή να φθάνει τους έξι βαθμούς και το Περιστέρι να παραμένει στους 9, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Δελάρδας, Μεϊμάρογλου, Στρατής, Μιχελής, Καραϊνδρος Γ., Τζίτζης, Δημητρίου, Τσοχαντάρης (59' Τσιούτσιας), Ζυγούρης, Καραϊνδρος Δ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κέμπας, Πλέστης (88' Μπότης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Θανόπουλος, Χέλμης, Αθανασίου, Μπονιάκος (80' Ελευθεριάδης), Νησαριώτης, Μπέλης, Μπόσιος

Keywords
Τυχαία Θέματα