Αγκάμεζ: «Θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός»

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ «έκλεψε» την παράσταση στο κλειστό του Μετς, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟ ενώ αρκούσε η παρουσία του και μόνο για να αναπολήσουν αρκετοί τα περασμένα… μεγαλεία.

Ο Κολομβιανός διαγώνιος, όπως σας είχε ενημερώσει το Onsports, βρίσκεται στη χώρα μας από την περασμένη εβδομάδα όπου και ακολουθεί καθημερινά πρόγραμμα αποθεραπείας (γόνατο-ώμο) υπό την καθοδήγηση του φυσικοθεραπευτή του Παναθηναϊκού,

Ναπολέων Χαρίση.

Παρά τους λίγους φιλάθλους, η παρουσία του Αγκάμεζ δεν πέρασε απαρατήρητη ενώ στο τέλος της αναμέτρησης φώναξαν ρυθμικά το όνομά του και εκείνος τους ευχαρίστησε χειροκροτώντας τους ενώ μίλησε με όλους όσους τον πλησίασαν. Οι περισσότεροι «πράσινοι» δεν τον έβλεπαν για πρώτη φορά αφού επτά μέρες τώρα τριγυρίζει στα λημέρια της Λεωφόρου.

«Μου έχει λείψει η Ελλάδα»

Ο διαγώνιος της Αρκάς, μετά τη λήξη του ματς, μιλώντας στο Onsports για την εικόνα του ΠΑΟ είπε: «Είναι νέα ομάδα και κάνουν νέα αρχή. Μπορεί να είναι κακό ξεκίνημα αλλά είμαι σίγουρος ότι στο τέλος ο ΠΑΟ θα τα καταφέρει θα κρατηθεί στην κατηγορία και θα βρει το δρόμο του» ενώ στην ερώτηση αν τι του έχει λείψει αυτά τα δυο χρόνια που αγωνίζεται στην Τουρκία απάντησε: «Μου έχει λείψει η Ελλάδα. Χαίρομαι που μπορώ και έρχομαι».

Φοβάται Αγκάμεζ και Αρκάς ο Ηρακλής

Από εκεί και πέρα δεν ήταν λίγοι οι «κυανόλευκοι» που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για την κατάσταση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ και στο αν θα είναι έτοιμος το Δεκέμβριο στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας πως υποβόσκει μια… φοβία. Ως γνωστόν, ο Κολομβιανός είναι το «βαρόμετρο» της τουρκικής ομάδας ενώ η Αρκάς προκειμένου να τον έχει έτοιμο στη συνέχεια του έχει δώσει άδεια για να αποθεραπευτεί εντελώς. Πάντως, η απάντηση ότι ο Αγκάμεζ θα έχει αποθεραπευτεί μέχρι τότε, μπορεί και μην τους ικανοποίησε…

Keywords
Τυχαία Θέματα