Αγώνας κατάταξης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λαμία

Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τη Λαμία από τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να… κοντράρονται αύριο στις 7 μ.μ. στο προτελευταίο παιχνίδι της Volleyleague.

Χωρίς τον Πέταρ Τσούροβιτς που υπέστη διάστρεμμα στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και με τον Χατζηηλιάδη να ταλαιπωρείται από θλάση και να θεωρείται αμφίβολος, η Λαμία θα αντιμετωπίσει αύριο

(17/3) τον ΠΑΟΚ στις 7 μ.μ. στο PAOK Sports Arena για την προτελευταία αγωνιστική της Volleyleague.

«Για εμάς η κατάκτηση της 5ης θέσης είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο και βλέπω στα παιδιά πολύ μεγάλη όρεξη για να κλείσουμε την κανονική περίοδο με πετυχημένο τρόπο», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας.

Ο αρχηγός της Λαμίας, Θάνος Μαρούλης είπε από την πλευρά του: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι σε μια παραδοσιακά, για μας, δύσκολη έδρα, με τον νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης να έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης», είπε αρχικά ο Θάνος Μαρούλης και συνέχισε: «Όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς, ωστόσο φέτος έχουμε συνηθίσει να έχουμε τέτοια θέματα και όποιοι παίξουν θα δώσουν το 100% για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα