«Αιχμές» από Πιερικό

Με κατεβασμένο κεφάλι έφυγε από το κλειστό του Λαγκαδά ο Πιερικός, γνωρίζοντας την ήττα από τον τοπικό Ερμή.

Οι παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό για να πανηγυρίσουν στο «διπλό». Οι Κατερινιώτες, πάντως, έμειναν με παράπονα από τη φιλοξενία, αλλά και τη διαιτησία, καθώς θεωρούν πως έπρεπε να σφυριχτεί φάουλ πάνω στο Μαρμαρινό στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα γράφτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού: «Με 80-78 νίκησε ο Ερμής Λαγκαδά, στο «φιλόξενο» Λαγκαδά, τον Πιερικό

Αρχέλαο. Το σκορ επιτεύχθηκε στην παράταση που έληξε 69-69 και γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας της Κατερίνης έδωσαν, κατά γενική ομολογία, τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και μάλιστα στην τελευταία τους επίθεση με το Μαρμαρινό ο Πιερικός Αρχέλαος δεν πήρε ένα φάουλ που έπρεπε να σφυριχτεί. Ο Πιερικός Αρχέλαος συνεχίζει τον αγώνα και τη μάχη του και αυτή τη φορά με ένα καθοριστικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (24/03) στην Κατερίνη, όπου φιλοξενείται η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα