Ακαδημία Πλαταμώνα-Κοζάνη 1-1

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα της Ακαδημίας Πλαταμώνα στο πρωτάθλημα, καθώς πήρε ισοπαλία 1-1 από την Κοζάνη, αν και βάσει της εικόνας του αγώνα μπορούσε και τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Κοζάνη να πατάει αρχικά πιο καλά μέσα στο γήπεδο, αλλά γρήγορα οι νεοφώτιστοι βρήκαν τον ρυθμό τους. Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν, όταν ο Τοπάλης έκανε την μπαλιά και ο Λαγός από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1. Η

απάντηση της Ακαδημίας ήρθε στο 78’ όταν σουτ του Κουμορτζή τάραξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Καλαμπάκας ισοφάρισε σε 1-1. Στο 89’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αλλά ο Στούγκας σε τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Σαρπότας. Αθανασίου, Στούγκας, Παπαγιαννόπουλος, Στούμπος, Οικονόμου, Καμπερίδης, Καλουσίδης (54’ Κουμορτζής), Ταρασιάδης (54’ Χριστόπουλος), Καλαμπάκας, Κυρτέγος (81’ Κυπαρισσόπουλος)

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Τοκίδης, Συμεωνίδης, Γατσόλης, Ποζίδης, Καραμπατζάκης, Βασίλιεβιτς (70’ Σικαλόπουλος), Τραυλός (83’ Αμπατζίδης), Δαλαμάρας, Τοπάλης, Λαγός (83’ Μποζιάδης)

ΠΙΕΡΙΑ: Δημήτρης Δερμίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα