Ακόμα ψάχνει για ΑΦΜ ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής συζητάει τόσο με την Επανομή όσο και με τον Αγροτικό Αστέρα για την εξαγορά ΑΦΜ που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στη Football League, το εγχείρημα ωστόσο είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τον «γηραιό».

Οι άνθρωποι του Ηρακλή αναζητούν τη λύση

στα προβλήματα της ομάδας και στην παρουσία της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με την εξαγορά ΑΦΜ να είναι η μοναδική διέξοδος. Παρά τις διαπραγματεύσεις με την Αναγέννηση Επανομής και τον Αγροτικό Αστέρα ωστόσο, δε φαίνεται να υπάρχει λύση στον ορίζοντα.

Οι Θεσσαλονικείς πλησίασαν το τελευταίο τριήμερο την ομάδα του Ευόσμου και τους διοικούντες της, όμως τα χρέη του Αγροτικού δυσκολεύουν την κατάσταση. Είναι ενδεικτικό πως ο Αγροτικός Αστέρας έχει δώσει από πέρσι, όπως και φέτος, πολλά εντός έδρας ματς χωρίς την παρουσία φιλάθλων αφού δε μπορούσε να πάρει φορολογική ενημερότητα για να «σφραγίσει» εισιτήρια!

Ο Γιώργος Ξενίδης, ήταν πριν λίγες μέρες στον Εύοσμο και είδε το ματς του Αγροτικού με την Καλλιθέα, ωστόσο ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα για το μέλλον των συζητήσεων των δυο ομάδων, με τις πληροφορίες πάντως να μην είναι αισιόδοξες.

Keywords
Τυχαία Θέματα