Αλ Τζαζίρα: «Κουραστήκαμε»

Στην κόπωση των παικτών του απέδωσε τον αποκλεισμό από το AFC Champions League, ο προπονητής της Αλ Τζαζίρα, Κάιο Τζούνιορ.

Θυμίζουμε πως η Αλ Τζαζίρα ηττήθηκε με 4-2 στα πέναλτι από την Αλ Αχλί, στους «16» του ασιατικού Champions League. Ωστόσο ο κόουτς των ηττημένων στάθηκε στην τελευταία ισοφάριση, η οποία καταγράφηκε στο 28ο λεπτό της ημίωρης παράτασης:

«Δεχθήκαμε

γκολ, τρία λεπτά πριν από τη λήξη, κάτι που μας απογοήτευσε. Υπήρχε αρκετή ζέστη, την οποία δεν ξεπεράσαμε. Πολλοί παίκτες δεν άντεξαν στο τέλος της παράτασης και μοιραία σημειώθηκε το 3-3».

Από την πλευρά του, ο Τσέχος κόουτς, Κάρελ Γιαρολίμ, ήταν φανερά ικανοποιημένος από την πρόκριση των Σαουδάραβων:

«Μελετήσαμε την Αλ Τζαζίρα και πήραμε τη νίκη. Γνωρίζαμε πως θα έχουν δυνατή επίθεση και πως υστερούν στην άμυνα. Για αυτό επανήλθαμε δύο φορές στο σκορ».

Σε άλλο ματς, η Σεπαχάν του Ζλάτκο Κράνιτσαρ, πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας και του Μαυροβουνίου, επικράτησε με 2-0 της Εστεγκάλ. Μάλιστα το παιχνίδι ήταν ανάμεσα σε δύο ομάδες του Ιράν, κάτι που τόνισε ο Κράνιτσαρ:

«Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Ιράν. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Σήμερα ακολουθήσαμε τέλεια το σχέδιό μας».

Ο Πάρβιζ Μαζλούμι, κόουτς της Εστεγκάλ, παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης:

«Δεν μας βοήθησε το ίδιο το παιχνίδι και εμείς δεν τα πήγαμε καλά. Θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αλλά άνοιξαν γρήγορα το σκορ και χάλασαν τα σχέδιά μας. Άλλωστε δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Η Σεπαχάν επιβραβεύτηκε δίκαια για την προσπάθειά της».

Keywords
Τυχαία Θέματα