Αλαφούζος: «Σε καλό δρόμο του Φερέιρα, τελειώνει μέσα στην εβδομάδα»

11:22 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι το θέμα της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει, ενώ για τα διοικητικά υποστήριξε πως περιμένει να δει πράξεις και όχι κοροϊδία.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας επέλεξε και πάλι το Twitter

για να επικοινωνήσει με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και απάντησε σε ερωτήματα, τόσο για τον πρίγκιπα και τους μετόχους, όσο και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

-Σας στηρίξαμε όλοι οι αγνοί Παναθηναϊκοί, αλλά αυτό που κάνετε τώρα δείχνει αγένεια. Γιατί δεν ενημερώνετε για τα της ΑΜΚ;

«Σας διαβεβαιώνω ότι μόλις μας ζητήσει συνάντηση ο πρίγκιπας ή οποίος άλλος ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής θα ανταποκριθούμε... Εγώ και σαν Παναθηναϊκός και προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να με κοροϊδεύουν! Θέλουμε να δούμε επενδυτή! Όχι άλλη κοροϊδία!»

-Καλημέρα κ. Αλαφούζο θα ήθελα να μάθω αν ο κ. Fereira μείνει στο ΠΑΟ.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τον κ. Φερέιρα. Ελπίζω να τελειώσουμε την άλλη βδομάδα! Μεθοδικά ξανά χτίζουμε τον ΠΑΟ!»

-Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε να γίνεται σύνθημα στο στόμα της Θύρας 13, κάντε το σωστό και δώστε την ομάδα στον πρίγκιπα.

«Έχετε δει προσφορά από κάποιον πρίγκιπα; Ή μήπως έχετε δει κανένα μέτοχο να μπαίνει στην ΑΜΚ; Αν μου διαφεύγει κάτι...»

Keywords
Τυχαία Θέματα