Άλμπα: «Θέλω να μείνω στη Βαλένθια»

Ο μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Άλμπα τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος στη Βαλένθια και θέλει να μείνει στην ομάδα.

Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους με τη φανέλα της Βαλένθια είναι ο Ζόρντι Άλμπα ο οποίος όπως είναι λογικό έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Πριν από λίγες ημέρες τα Μέσα της Ισπανίας, ανέφεραν ότι βρίσκεται μία ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος όμως, τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στις «νυχτερίδες».

«Πάντα

έλεγα ότι είναι πολύ χαρούμενος εδώ. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω για αρκετά χρόνια στη Βαλένθια και δεν έχω ακούσει τίποτα για την Μπαρτσελόνα. Προσωπικά κανείς δεν μου έχει μιλήσει για αυτή την περίπτωση. Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι και δεν με νοιάζουν αυτά τα σενάρια, είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Η Μπαρτσελόνα συνδέεται με αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το συγκεκριμένο. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση. Φυσικά και με κολακεύει να με θέλει ένα τόσο μεγάλο μέγεθος όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά σκέφτομαι μόνο τη Βαλένθια και τίποτα άλλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Χρωστάω τα πάντα στη Βαλένθια και είναι ξεκάθαρο ότι τη σέβομαι. Ποτέ δεν θα έλεγα κάτι ενάντια στο σύλλογο, νιώθω τέλεια εδώ και θα ήταν χαζό από την Μπαρτσελόνα να κάνει πρόταση. Οι εκπρόσωποί μου είναι σε συζητήσεις με την ομάδα και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουμε», κατέληξε ο διεθνής αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα