Αλεξανδρής: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, στη νίκη του Άρη επί της Βιλερμπάν, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο Μακεδόνας τεχνικός παραδέχθηκε πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και έφθασαν στην κατάκτηση της νίκης, που τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη της πρόκρισης στην 8άδα του Eurocup. «Την Τρίτη (07/02) θα πάμε να παίξουμε την ευρωπαϊκή παρουσία μας. Αν κερδίσουμε όλα είναι πιθανά», πρόσθεσε για τον αγώνα που

ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, στη Λιόν, πάλι με τη Βιλερμπάν.

Για τη νίκη επί της Βιλερμπάν: «Περάσαμε δύσκολα από κάποιες ήττες που δεν έπρεπε να έρθουν. Σήμερα (31/01) όμως, παρ’ όλες τις απουσίες, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Όπως λέει και ο Γιάννης Δαμιανίδης, είμαι ένας έντονα συναισθηματικός άνθρωπος και θέλω να πω πως είμαστε όλοι μία γροθιά. Εγώ, οι συνεργάτες μου, το προσωπικό που είναι κοντά στους παίκτες».

Για τους παίκτες του: «Σήμερα (31/01) είχαμε έντεκα παίκτες στην ομάδα, οι έξι ήταν ρούκις και οι πέντε δείτε τι χρόνο συμμετοχής είχαν τα προηγούμενα χρόνια στην Α1. Μέσα από αυτή τη δουλειά, με αυτά τα υλικά, χτίζονται τα όνειρα!».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Θέλουμε να δούμε τον Άρη ψηλά, υπάρχει μεγάλο background στο σύλλογο κι αισθανόμαστε όλοι μας συγκινημένοι από τη συμπαράσταση του κόσμου. Χρειάζεται λίγη υπομονή για να κάνουμε όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας, γιατί οι δυσκολίες είναι αρκετά μεγάλες».

Για τη σπουδαιότητα της νίκης: «Αυτή η νίκη μάς κρατάει ζωντανούς. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, στον οποίο θα πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση. Την Τρίτη (07/02) θα πάμε να παίξουμε την ευρωπαϊκή παρουσία μας. Αν κερδίσουμε όλα είναι πιθανά. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα για να αντέξει».

Για την ενίσχυση του Άρη μετά τη φυγή Τζέιμς: «Κάναμε κάποιες εισηγήσεις στον πρόεδρο, αλλά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Στο θέμα του Τζέιμς το σωματείο πρέπει να δικαιωθεί με οποιαδήποτε μορφή, είτε οικονομική είτε κάτι άλλο, ίσως μια συγγνώμη... Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές, είναι ένα θέμα που το διαχειρίζεται ο πρόεδρος. Κάποια στιγμή ίσως αλλάξει αυτό και μπορέσουμε να πάρουμε κάποιους παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να δίνουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, γιατί και τραυματισμοί βγαίνουν και δύσκολα μπορούν να ανταποκριθούν οι παίκτες, αλλά η προσπάθεια γίνεται από όλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα