Αλεξίου: «Θέλει προσοχή και δουλειά με την Κρανούλα»


Το κυριακάτικο (22/01) παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τη Δόξα Κρανούλας σχολίασε ο Αλέξης Αλεξίου στη σημερινή (20/01) συνέντευξη Τύπου, που τόνισε ότι δεν πρέπει να τους ξεγελάει η βαθμολογική θέση του αντιπάλου.

Ο τεχνικός της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε ακόμη στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Νίκη», ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ενώ εμφανίστηκε ενοχλημένος για τα ονόματα που ακούγονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική κατάσταση της Κρανούλας. Έχουμε δουλέψει με σκοπό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, δεν έχουμε τραυματισμούς, εκτός από την απουσία του τιμωρημένου Αναστασίου. Θέλω τον κόσμο δίπλα μας για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Είμαστε καλά και έχουμε δουλέψει με τα παιδιά.
Χρειαζόμαστε ένα καλό ξεκίνημα την Κυριακή, να πάρουμε τους τρείς βαθμούς και να εδραιωθούμε και στη βαθμολογική θέση του πρωταθλήματος.
Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλει προσοχή, είναι μία ομάδα έμπειρη, που έχει καλή αμυντική λειτουργία. Το θέμα είναι να βρεθούμε σε καλή ημέρα και να διασπάσουμε την άμυνα. Θέλει προσοχή και να δουλέψουμε στο γήπεδο, εάν θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια για εμάς».

Σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος σχολίασε: «Όταν γίνεται μία αλλαγή, τότε οι παίκτες περιμένουν το καλύτερο και για την ομάδα και τον εαυτό τους. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι μία διοίκηση που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Περιμένουμε τις εξελίξεις, όπως ο κόσμος, εγώ και οι ποδοσφαιριστές για να δούμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Νίκη Βόλου.

Για την ονοματολογία: «Με ενοχλεί που ακούγονται διάφορα ονόματα μεταγραφών που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Αυτός που θα έρθει, θα υπογράψει και μετά θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Ήρθε ο Κάσκιο, υπέγραψε, δούλεψε δύο τρεις ημέρες μαζί μας. Θέλει χρόνο προσαρμογής και να μάθει τον τρόπο του παιχνιδιού μας».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Δαλούκα και έχω πει ότι θέλω έναν παίκτης σε κάθε θέση. Το σημαντικότερο, όμως είναι όλα τα παιδιά εδώ να είναι καλά και μετά μιλάμε για μεταγραφές».

Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου έγινε γνωστό ότι ο Σπυρόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από τις τάξεις της Νίκης Βόλου.

* Δεν έχει οριστεί ακόμη το νέο Δ.Σ. Στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου θα είναι ο πατέρας του Γιώργου Δαλούκα, Αλέξανδρος, όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Άκης Μπούκλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα