Αλλαγή ο Τζόρβας, αποκλεισμός για Παλέρμο

Αντικαταστάθηκε στο 42ο λεπτό του συναρπαστικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην Παλέρμο και την Σιένα ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η ομάδα του αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Τρία γκολ σημείωσε ο Γιόσιπ Ίλισιτς για την Παλέρμο, όλα στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία έληξε 3-3. Μάλιστα δύο από αυτά σημειώθηκαν με πέναλτι, εκ των οποίων το δεύτερο καταγράφηκε στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου. Από την άλλη, ο Ρεγκινάλντο έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην Σιένα (1-0 και

3-2), ενώ ο Πάμπλο Γκονζάλεζ είχε διαμορφώσει το 2-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Ο Νικολάς Μπερτόλο βρήκε δίχτυα στο 98ο λεπτό και πρόσφερε το μοναδικό προβάδισμα του παιχνιδιού για την Παλέρμο. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, όμως, ισοφάρισε ο Μαριάνο Άντζελο. Στα πέναλτι που ακολούθησαν, η Σιένα επικράτησε με... 3-0, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Παλέρμο: Τζόρβας (42' Μπρικέτο), Τσέτο, Μαντοβάνι (72' Μπολίνο), Αγκουρεγκαράι, Άλβαρεζ, Μπαρέτο, Ντέλα Ρόκα, Μιγλιάκιο, Ίλισιτς, Μπουντάν (60' Μπερτόλα), Λόρες.
Σιένα: Πεγκόλο, Κοντίνι, Πέσολι, Κοντρέα (68' Παραβιτσίνι), Άντζελο, Μπολτσόνι, Γκρόσι, Ρεγινάλντο (89' Αγκέλα), Λαρόντο (53' Σεστού), Γκονζάλεζ.

Πλέον, η Σιένα έγινε η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, αφού προηγήθηκε η Γιουβέντους.

Παρακάτω το υπόλοιπο πρόγραμμα:

10 Ιανουαρίου: Λάτσιο-Βερόνα
11 Ιανουαρίου: Ουντινέζε-Κιέβο, Ρόμα-Φιορεντίνα
12 Ιανουαρίου: Νάπολι-Τσεζένα
18 Ιανουαρίου: Μίλαν-Νοβάρα
19 Ιανουαρίου: Ίντερ-Τζένοα

Και τα ζευγάρια των προημιτελικών της διοργάνωσης:

Γιουβέντους-Ρόμα ή Φιορεντίνα
Λάτσιο ή Βερόνα-Μίλαν ή Νοβάρα
Σιένα-Ουντινέζε ή Κίεβο
Ίντερ ή Τζένοα-Νάπολι ή Τσεζένα

Keywords
Τυχαία Θέματα