Άλλαξε στάση ο Briggs των Μπέαρς

Τελικά ο Lance Briggs υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπέαρς και άλλες εξελίξεις από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Μπορεί να ορκίστηκε πως δεν θα φορέσει πάλι τη φανέλα των «αρκούδων», αλλά ο Briggs επέκτεινε για ένα ακόμα χρόνο την συνεργασία του με τους εκπροσώπους της «πόλης των ανέμων». Τα δύο επόμενα έτη θα εισπράξει περίπου οκτώ εκατομμύρια δολάρια, ενώ το προγενέστερο εξαετές συμβόλαιο αξίας 36 εκατομμυρίων δολαρίων έληγε το 2013.

Πήραν Locklear οι Τζάιαντς

Τον έμπειρο offensive tackle, Sean Locklear, απέκτησαν

οι Νιου Γιορκ Τζετς. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν αποκάλυψαν τους όρους της συμφωνίας με τον πρώην παίκτη των Σιάτλ Σίχοκς και Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Επίσης, οι «γίγαντες» είναι πολύ κοντά στον Keith Rivers των Σινσινάτι Μπένγκαλς, τον οποίο ενδέχεται να αποκτήσουν έναντι μίας επιλογής ντραφτ.

Πατέρας ο Romo

Για πρώτη φορά, ο quarterback των Ντάλας Καουμπόις, Tony Romo, έγινε… πατέρας. Η πρώην Miss Missouri, Crawford Romo, γέννησε γιο, ο οποίος ονομάστηκε Hawkins Crawford Romo.

Ανανέωσε ο Cotchery

Νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο wide receiver, Jerricho Cotchery, με τους Πίτσμπουργκ Στίλερς. Πέρσι είχε αποκτηθεί από τους Νιου Γιορκ Τζετς, στους οποίους αγωνιζόταν από το 2004.

Τρίωρο ραντεβού του Luck με Κολτς

Στην Ιντιανάπολις βρέθηκε ο Andrew Luck και μίλησε μ ε τους ανθρώπους των Κολτς. Πρόκειται για φαβορί του φετινού ντραφτ, ενώ η παραπάνω ομάδα έχει την πρώτη επιλογή. Μάλιστα ο Luck αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό quarterback των Κολτς τη νέα σεζόν.

Πρόεδρος των Τζετς ο Glat!

Ο πρώην διαιτητής του NFL, Neil Glat, ψηφίστηκε στη θέση του νέου προέδρου των Νιου Γιορκ Τζετς. Στις αρμοδιότητες του περιλαμβάνονται όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των Νεοϋορκέζων, πέρα από τις τελικές αποφάσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στους Μπρόνκος επέστρεψε ο Bannan

Ύστερα από μία σεζόν στους Σέιντ Λούις Ραμς, ο έμπειρος defensive tackle, Justin Bannan, υπέγραψε πάλι συμβόλαιο με τους Ντένβερ Μπρόνκος. Ο πρώην παίκτης των Μπάφαλο Μπιλς και Μπάλτιμορ Ρέιβενς θα ενταχθεί στην «προβληματική» περιοχή των Μπρόνκος, την οποία έχει καλύψει σε 144 αγώνες επιπέδου NFL.

«Έκλεισαν» Newman οι Μπένγκαλς

Ο πρώην cornerback των Ντάλας Καουμπόις, Terence Newman, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σινσινάτι Μπένγκαλς. Άλλωστε επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, οπότε ο Newman προσθέτει βάθος στο ρόστερ των Μπένγκαλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα