Άλλη ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Μια διαφορετική ενδεκάδα σκοπεύει να παρουσιάσει την Κυριακή (06/11) ο Νίκος Κωστένογλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σε διάταξη 4-3-3 οι «κιτρινόμαυροι» με Κάλα – Δέλλα στο κέντρο της άμυνας.

Τις σκέψεις του σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον Παναθηναϊκό φανέρωσε (ως έναν βαθμό) ο Νίκος Κωστένογλου στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα την Παρασκευή (04/11). Το βέβαιο είναι ότι ο 41χρονος προπονητής προτίθεται να παρατάξει ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα απέναντι στο «Τριφύλλι» με στόχο το θετικό

αποτέλεσμα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Κωστένογλου φανέρωσε κάποιες από τις προθέσεις του ενόψει του ντέρμπι. Με δεδομένο ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε ότι στηρίζει απόλυτα τον Γιάννη Αραμπατζή, ο τελευταίος θα είναι στο τέρμα. Στα μπακ ο Κωστένογλου δοκίμασε τους Καράμπελα αριστερά και Κοντοέ δεξιά.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, όλα δείχνουν ότι ο Κάλα θα επανέλθει στο βασικό σχήμα και δίπλα του θα έχει τον Δέλλα. Ο Μανωλάς είναι ετοιμοπόλεμος αλλά μάλλον θα μείνει στον πάγκο.

Στα χαφ ο Κωστένογλου τοποθέτησε ως «κόφτη» τον Ρίκκα, ωστόσο εκεί θα παίξει ο Μάκος ο οποίος την Παρασκευή έκανε χαλαρό πρόγραμμα. Μπροστά από το «κόφτη» τοποθετήθηκαν οι Βάργκας και Καφές. Στην επιθετική τριπλέτα βρέθηκαν ο Λεονάρντο αριστερά, ο Μπερνς δεξιά και ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή. Εντούτοις, ο Μπέλεκ θα πάρει τη θέση του Αυστραλού στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα