Άλλο Ευρώπη, άλλο Γερμανία

Η Ντόρτμουντ μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό, ξέσπασε απέναντι στην Κολωνία, διαλύοντάς την με 5-0 στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ».

Η εμφάνιση της Ντόρτμουντ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν και η χειρότερη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Τα πολλά αμυντικά κενά όμως, ήταν αρκετά για να φύγει ηττημένη από τον Πειραιά.

Στο

γερμανικό πρωτάθλημα όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θυμήθηκε το περυσινό της καλό πρόσωπο, και διέλυσε με 5-0 την Κολωνία, αντιστρέφοντας το εις βάρος της κλίμα που είχε δημιουργηθεί μέχρι στιγμής.

Όλα είχαν κριθεί από το πρώτο ημίχρονο όπου η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Ο Καγκάβα μόλις στο 7’ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ντόρτμουντ, με τον Σμέλτσερ στο 25’ να κάνει το 2-0. Η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 44’ όταν ο Λεβαντόφσκι έκανε το 3-0.

Ο Πολωνός επιθετικός μπήκε με… φόρα και στην επανάληψη και στο 50’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κελ στο 66’ που έφερε την Ντόρτμουντ τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή, με ένα παιχνίδι παραπάνω όμως.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χιούμελς, Σμέλτσερ, Κελ, Μπέντερ (57’ Λέιτνερ), Γκέτσε (46’ Μπλατζικόφσκι), Καγκάβα (71’ Γκουντόγκαν), Γκρόσγκροϊτς, Λεβαντόφσκι
ΚΟΛΩΝΙΑ: Ρένσινγκ, Ρίδερ, Ζεμάλ, Σερένο, Έιχνερ, Ματούσικ, Γιαγιάλο (71΄Πετσόνο), Τσίχι, Λάνιγκ, Πέστσκο (46’ Ρόσι), Ποντόλσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα