Άλλοι παίκτες, ίδιος στόχος!

Πολλοί παίκτες αποχώρησαν από τον Πανθρακικό στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και άλλοι τόσοι ήρθαν στη θέση τους, ωστόσο, αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι ο στόχος της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.

Οι «πράσινοι» της Θράκης έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League και για ακόμη μια σεζόν,

ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση μίας εκ των θέσεων που οδηγούν στη «μεγάλη» κατηγορία.

Φέτος, ωστόσο, ο Πανθρακικός φαντάζει ένα από τα φαβορί για την άνοδο, καθώς αν και το επίπεδο στην κατηγορία έχει ανέβει αρκετά - αφού βασικοί αντίπαλοι θα είναι ομάδες όπως η Λάρισα, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανσερραϊκός - οι ποιοτικές μεταγραφές, η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, το καλό κλίμα και η «δίψα» για διακρίσεις, κάνει άπαντες αισιόδοξους.

Μπορεί από το περσινό ρόστερ να αποχώρησαν παίκτες έμπειροι όπως οι Νατσούρας, Τζιωρτζόπουλος, Ζησόπουλος, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ και Κανωτίδης, ωστόσο ο Σάββας Παντελίδης με τις επιλογές του, (και με μειωμένο μπάτζετ) κατάφερε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Γιάννης Στάθης: Η πρώτη μεταγραφή των Ακριτών στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ήταν ο 24χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Στάθης αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Καλαμαριά, Παναχαϊκή και Ηλυσιακό.

Γιώργος Μοσχάκης: Ο 22χρονος μέσος, του οποίου το όνομα γράφτηκε και στο ρεπορτάζ του Άρη, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ηρακλή και την περσινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Δόξα Δράμας. Ο Μοσχάκης θα αποτελέσει μια καλή και ελπιδοφόρα λύση στα χέρια του Παντελίδη για τον χώρο του κέντρου.

Θωμάς Βλάχος: Ο 23χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Βλάχος αναμένεται να αποτελέσει εναλλακτική λύση στην αμυντική γραμμή.

Χρήστος Μίνγκας: Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε για να καλύψει την θέση στο δεξιό άκρο της επίθεσης, η οποία έμεινε «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Αρσενίεβιτς. Ο Μίνγκας έχει φορέσει τη φανέλα των Πανσερραϊκού, Ιωνικού, Καστοριάς, ενώ ο Παντελίδης τον γνωρίζει καλά από την συνεργασία τους στα Τρίκαλα.

Βαγγέλης Κοντογουλίδης: Ακόμη ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο έμπειρος τεχνικός του συλλόγου. Η εμπειρία του 30χρονου επιθετικού είναι σημαντική και θα δώσει αρκετές λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος. Την περσινή σεζόν είχε 29 συμμετοχές και 10 γκολ με τη φανέλα των Τρικάλων.

Βιεϊρά Αμάρο Φάμπιο: Ο γνωστός και ως Μπαλού υψηλόσωμος Βραζιλιάνος μέσος, έπαιξε την περασμένη σεζόν δανεικός στα Τρίκαλα από την πορτογαλική Μαρίτιμο, η τεχνική ηγεσία της οποίας δεν τον υπολόγιζε και ήρθε σε συμφωνία με τον Πανθρακικό.

Γιάννης Χρήστου: Ακόμη μια προσωπική επιλογή του Παντελίδη. Ο Χρήστου αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Τζιωρτζόπουλου για το αριστερό άκρο της

Keywords
Τυχαία Θέματα