Αλμυρός - Καμένα Βούρλα 0-0

Ευκαιρίες χαμένες με το …τσουβάλι για τον Γ.Σ.Α λμυρού στο πρώτο ημίχρονο, με τρία δοκάρια στο παιχνίδι και τα Καμένα Βούρλα κάνουν το πρώτο σουτ στο 85’, και φεύγουν με λευκή ισοπαλία

Στο ματς για την 6η αγωνιστική της Δ’ εθνικής στον 4ο όμιλο, ο Γυμναστικός παρατάχτηκε με αρκετές αλλαγές από τον Βαγγέλη Σταμουλάκη, σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε γνωρίσει την ήττα από τον Πύρασο.

Στον πάγκο κάθισε ο Κρεββατάς και τη θέση του πήρε ο Μίλτος, που έπαιξε ως αριστερό χαφ, ενώ στο κέντρο αγωνίστηκε ο Βαγγελάκος για πρώτη φορά

στην αρχική ενδεκάδα. Από την άλλη, αριστερό μπακ ήταν ο Γιάννης Παναγιώτου, ενώ ο Γιαννόπουλος από δεξιά. Αμυντικό δίδυμο ήταν οι Πλαβός-Ελευθερίου, ελλέιψη του Αλέκου Παναγιώτου, ενώ στο κέντρο μετατοπίστηκε και σε ρόλο οργανωτή ο Τσίπη, μαζί με τους Χάνο και Βαγγελάκο. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Κοντοβάς, ενώ μοναδική αιχμή ο Βούλγαρης.

Πολλές ευκαιρίες χάθηκαν από τους «κυανόλευκους» στο πρώτο 45λεπτο, όπως προαναφέραμε, και στο διάστημα από το 10’ μέχρι και το 40’, χάθηκαν ένα …τσουβάλι ευκαιρίες. Μεγαλύτερη ήταν το δοκάρι -στο 14’. Ο Κοντοβάς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ελευθερίου ήταν αμαρκάριστος πίσω από την άμυνα, έπιασε την κεφαλιά βρήκε στο δοκάρι, στην επαναφορά έκανε νέα κεφαλιά προς τον Βούλγαρη, με τον επιθετικό του Γ.Σ.Α., να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ και ενώ βρισκόταν μπροστά από τη γραμμή της εστίας του Λιόλιου, υπό την πίεση του Χουλιάρα.

Πριν από τη φάση αυτή, στο 10’ ο Κοντοβάς έκανε σέντρα από δεξιά, η μπάλα κύλησε μπροστά από τη γραμμή και κατέληξε άουτ από την άλλη πλευρά, με τους Μίλτο και Βούλγαρη να είναι μακριά από τη φάση, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γιαννόπουλος από τα αριστερά προώθησε στον Κοντοβά και εκείνος με τη μία στον Βούλγαρη, που έφθασε μπροστά από την μικρή περιοχή, αλλά ο Χουλιάρας έκανε προβολή και απομάκρυνε τον κίνδυνο μπροστά από την εστία του. Στο 15’, νέα σέντρα του Κοντοβά, ο Τσίπη βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που έπιασε ήταν «χλιαρό» και κατέληξε στην αγκαλιά του Λιόλιου. Τρία λεπτά αργότερα, ακόμα ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ αριστερά περίμενε αμαρκάριστος ο προωθημένος Γιάννης Παναγιώτου.

Στο 23’ ο Θεοδοσόπουλος έκανε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακά του, υπό την πίεση του Βούλγαρη, ο Κοντοβάς πρόλαβε να κάνει την προβολή, αλλά έστειλε την μπάλα και πάλι ψηλά άουτ.

Στο 40’ οι «κυανόλευκοι» είχαν και δεύτερο δοκάρι. Ο Τσίπη έξω από την μεγάλη περιοχή, πέρασε κάθετη πάσα στον Παναγιώτου στο ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο Βούλγαρης με κεφαλιά …σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δοκάρι και στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε, αλλά και πάλι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 47’ ο Κοντοβάς πήρε την μπάλα σε αντεπίθεση από το κέντρο, έκανε επέλαση έβγαλε την κατάλληλη στιγμή αριστερά στον Μίλτο, αλλά ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του βοηθού, σφύριξε οφ σάιντ στον πρώην επιθε

Keywords
Τυχαία Θέματα