Αμφίβολος ο Bradford για Ραμς

Χωρίς τον βασικό τους quarterback αναμένεται να αντιμετωπίσουν τους Αριζόνα Κάρντιναλς, οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς την Κυριακή (06/11), αφού ο Sam Bradford προστέθηκε στον κατάλογο των τραυματισμένων ποδοσφαιριστών.

Ο 23χρονος, ο οποίος ήταν πρώτη επιλογή του ντραφτ του 2010, έχει απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού στον αριστερό του αστράγαλο. Πάντως, ολοκλήρωσε με επιτυχία την προπόνηση της Παρασκευής (04/11), αλλά ο προπονητής του, Steve Spagnuolo, δεν θέλησε να τον δηλώσει στο βασικό ρόστερ, αλλά στο συμπληρωματικό, αφού δεν είναι ακόμα σίγουρος

για την συμμετοχή του Bradford στο εκτός έδρας ματς.

Αν τελικά δεν εγκριθεί η συμμετοχή του βασικού quarterback, τότε ο A.J. Feeley θα τον αντικαταστήσει για πολλοστή φορά. Άλλωστε, την προηγούμενη αγωνιστική οι Ραμς πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη με τον Feeley να σημειώνει 20/37 πάσες και 175 γιάρδες.

Το επερχόμενο ματς έχει ιδιαίτερη σημασία για αμφότερες τις ομάδες. Τα ρεκόρ τους είναι 1-6 και χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη, για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους περί πρόκρισης στα play off. Αυτή η πραγματικότητα ίσως επισπεύσει την επιστροφή του χαρισματικού αθλητή.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα