Ανακοίνωσε την επιστροφή στα Περιβόλια ο ΑΟΧ

Την επιστροφή του ΑΟΧ στο γήπεδο των Περιβολίων για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες της ομάδας ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, η κρητική ΠΑΕ.

Μάλιστα, η ΠΑΕ κάνει κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο (4/02) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ όπως τονίζει θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του πιστού φιλάθλου της ομάδας, Αθανάσιου Μακρυγιαννάκη.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ

αναφέρει τα εξής:

"Στο γήπεδο Περιβολίων, τη φυσική έδρα της ομάδας, και ώρα 15.00 της Κυριακής θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο. Γλυφάδας.
Η Διοίκηση του ΑΟ ΧΑΝΙΑ, η Επιτροπή Στήριξης της Π.Α.Ε., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους Χανιώτες φιλάθλους να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα στην πιο κρίσιμη χρονικά καμπή του πρωταθλήματος. Σε αυτό άλλωστε θα συνδράμει και ο καιρός που προβλέπεται αίθριος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αφήσουν πίσω τους τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, μαχόμενοι με πάθος για 90 λεπτά, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς, ζητώντας παράλληλα και τη συμπαράσταση των Χανιωτών που έχουν αποδείξει πόσο αγαπούν τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.
Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του πιστού φιλάθλου της ομάδας, Αθανάσιου Μακρυγιαννάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα