Ανακοίνωση-απάντηση το Πέραμα

Ο… χαρτοπόλεμος ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Πέραμα, για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι, συνεχίζεται.

Μετά την ανακοίνωση των Κρητικών, ήρθε η σειρά των διοικούντων το Πέραμα να απαντήσουν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για φιλήσυχο σωματείο, που ουδέποτε δημιούργησε προβλήματα, ενώ καλούν τον πρόεδρο του ΟΦΗ να χαμηλώσει τους τόνους. Αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για τη συμπεριφορά του Νίκου Μίχαλου

αναφέρουν πως η αδικία πρέπει να διορθωθεί, ενώ καταγγέλλουν χειροδικία από παράγοντα των γηπεδούχων.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Γιάννης Κάρδαρης και ο γενικός γραμματέας Δημοσθένης Βαφειόπουλος, έχει ως εξής: «Σε συνέχεια των γεγονότων τα οποία έλαβαν χώρα στην τελευταία αγωνιστική της Α2 και ως απάντηση στην τελευταία δήλωση του προέδρου του ΟΦΗ, οφείλουμε να υψώσουμε τη φωνή μας και να επαναλάβουμε την επίσημη θέση του Γ.Σ. Πέραμα - Ερμής. Ο σύλλογός μας είναι φιλήσυχο σωματείο, το οποίο ουδέποτε έχει δημιουργήσει προβλήματα, ούτε παλαιότερα με τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και ειδικότερα κατά τη θητεία μου τα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος.

Οι φίλοι και φίλαθλοι του Περάματος είναι άνθρωποι με αγάπη για το άθλημα και για αυτό τον λόγο δεν έχει σημειωθεί ποτέ στο παρελθόν περιστατικό εισόδου τους στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια αγώνα. Εμείς στο Πέραμα δεχόμαστε με χαρά τη νίκη και με αξιοπρέπεια την ήττα, και το ίδιο πράξαμε και στον αγώνα με τον Αμύντα πριν από δύο χρόνια, έναν αγώνα μέγιστης σημασίας για την παραμονή μας στην Α2 κατηγορία.

Όμως, παρόλο που ηττηθήκαμε και οι φίλαθλοι ένιωσαν αδικημένοι, καθώς έβλεπαν ότι το Πέραμα αδίκως έπεφτε κατηγορία, εγώ ο ίδιος συνεχάρη θερμά τον προπονητή και όλο το γήπεδο χειροκρότησε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Οι νίκες και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα, για αυτό θα παρακαλούσαμε τον πρόεδρο του ΟΦΗ να χαμηλώσει τους τόνους και να μην καταφεύγει σε γραφικότητες, προσπαθώντας να καταδείξει ως υπεύθυνους για την ήττα του ΟΦΗ τους παίκτες του Περάματος, Μίχαλο και Μιλίσεβιτς.

Καθώς οι δύο σύλλογοι τα τρία τελευταία χρόνια έχουν μία παράλληλη πορεία στη Β’ και Α2 Εθνική κατηγορία με ευγενή άμιλλα και τους χαρακτηρίζει η γνήσια αγάπη για το μπάσκετ, πέρα από άλλες πολιτικές σκοπιμότητες ή προσωπικές φιλοδοξίες, παρακαλούμε τον πρόεδρο του ΟΦΗ να σταματήσει τις δηλώσεις του σε ό,τι αφορά στο Πέραμα και τους παίκτες του.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι όταν το Πέραμα φιλοξένησε τον ΟΦΗ στο γήπεδό του τα δύο τελευταία χρόνια, δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα, ούτε από τη μεριά παραγόντων, αλλά ούτε και από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους. Αντιθέτως, στο τελευταίο επεισοδιακό- παιχνίδι φέρεται ο πρόεδρος του ΟΦΗ να είπε στον έφορο και τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας ότι «έτσι και κερδίσετε σήμερα δεν ξέρω πώς θα κρατήσω τους φιλάθλους, πώς θα φύγετε από εδώ. Από εδώ και πέρα το Πέραμα αποτελεί «κόκκινη γραμμή».

Επίσης, θεωρούμε ότι η χειροδικία από παράγοντα του ΟΦΗ κατά του Μίχαλου, παρουσία αστυνομικ

Keywords
Τυχαία Θέματα