«Αναληθής και προκλητική η ανακοίνωση του ΑΟΧ»

20:07 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΟΧ και έκανε λόγο για «τραμπουκισμούς» στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ελευσίνα έδωσε ο Αστέρας Μαγούλας.

Η διοίκηση της ομάδας κάνει λόγο για «αναληθή και προκλητική ανακοίνωση», ενώ εύχεται αυτή «να μη δώσει άλλοθι σε ενέργειες εις βάρος των ομάδων που θα αγωνιστούν στα Χανιά τις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές, έτσι ώστε να γνωρίσουν και αυτοί ιδίοις όμμασι την τσικουδιά και την φιλοξενία σας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρας Μαγούλας:

«Τ.Α.Π. Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Είναι παντελώς ανάξια αντίλογου η ανακοίνωση του Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ, που δημοσιεύτηκε στο αθλητικό site onsports.gr, και αποστέλλεται προς Football League II και Μ.Μ.Ε. Επιβάλλεται όμως να απαντήσουμε σε μία τόσο προκλητικά ψευδή ανακοίνωση, καθώς θέτει ερωτηματικά ως προς το που αποσκοπεί.

Διερωτόμαστε μήπως οι κύριοι της ομάδος των Χανίων θέλουν να δημιουργήσουν άλλοθι για ότι επακολουθήσει στους εναπομείναντες αγώνες εντός έδρας; Διότι καλά είναι τα ωραία λόγια περί φιλοξενίας και τσικουδιάς, αλλά όσες ομάδες έχουν παίξει στα Χανιά γνωρίζουν από “πρώτο χέρι” τι σημαίνει αγώνας εκτός έδρας στα Χανιά. Διότι και εμείς όταν παίξαμε στα Χανιά, τους λιγοστούς φιλάθλους μας τους έβαλαν ανάμεσα στους δικούς τους φιλάθλους, μη έχοντας την πολυτέλεια να μιλήσουν, ή να φωνάξουν συνθήματα υπέρ της ομάδος μας.

Οι φίλαθλοι των Χανίων αντίθετα στο γήπεδο της Ελευσίνας τοποθετήθηκαν σε ξεχωριστή κερκίδα, άπλωσαν τα πανό τους και φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδος τους χωρίς κανένας να τους ενοχλήσει, και να ήθελε κάποιος άλλωστε δεν μπορούσε να πηδήσει το συρματόπλεγμα για να βρεθεί στην κερκίδα όπου κάθονταν οι φίλοι της ομάδος των Χανίων.

Για του λόγου το αληθές υπάρχει το video (στο site του Α.Ο. Χανιά), όπου φαίνονται καθαρά οι πανηγυρισμοί των παικτών μπροστά στους οπαδούς τους που πανηγυρίζουν και αυτοί. Ειλικρινά δεν φαίνονται καθόλου φοβισμένοι!!!

Αδιανόητοι τέτοιου είδους πανηγυρισμοί από φιλοξενούμενους στο γήπεδο των Χανίων.

Κύριοι στην ομάδα μας έμεινε η πικρία του αποτελέσματος, για το οποίο αρκετοί που ενημερώνονταν τηλεφωνικά ή έφυγαν λίγο νωρίτερα από το γήπεδο, ακούγοντας το τελικό σκορ 2-2, νόμιζαν ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο ψέμα, αφού ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις και το ματς ήταν 2-0 (μιας και ο αγώνας διεξήχθη πρωταπριλιά). Όμως κύριοι της ομάδος των Χανίων μην μας προκαλείται με αβάσιμες και πέρα για πέρα ψευδείς ανακοινώσεις.

Τις εντυπώσεις μην προσπαθείτε να τις κερδίσετε με φράσεις όπως “Στην ανάπαυλα, ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων χτύπησαν τον Σελινιωτάκη και τον Νούνο προφανώς, γιατί παρότι προηγούντο στο σκορ, ήξεραν ότι ο Α.Ο. Χανίων ήταν ανώτερος και γνώριζαν τι θα γίνει στο Β’ ημίχρονο”. Στην πραγματική εξέλιξη του αγώνα ο Αστέρας Μαγούλας πέτυχε άλλο ένα γκολ στο Β’ ημίχρονο κάνοντας το σκορ 2-0, αφήνοντας τους «ανώτερους Χανιώτες» να αποδείξουν την ανωτερότητά τους με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!!!!!!!

Για την διαιτησία του αγώνα για την οποία

Keywords
Τυχαία Θέματα