Ανανέωσε με Blue Star Ferries ο Κολοσσός

Στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της με την Blue Star Ferries προχώρησε η ΚΑΕ Κολοσσός, που ξεκίνησε παράλληλα την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 19:00) θα συνεχίσει από σήμερα η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Η ομάδα μετά το χθεσινό ευχάριστο «διάλλειμα» με τη συμμετοχή των αθλητών στο φιλανθρωπικό τουρνουά της «Κιβωτού», θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση στο Σ.Ε.Φ., η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεση του για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής. Η ομάδα εξέτισε το ρεπό της και μετά το παιχνίδι στο Σ.Ε.Φ. με τον Ολυμπιακό, θα φιλοξενήσει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου την Ε.Κ. Καβάλας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Blue Star Ferries, η οποία είναι μακροχρόνια υποστηρικτής της ομάδας μας. Η εταιρεία Blue Star Ferries είναι από τους βασικούς χορηγούς της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός και η ομάδα μας ευχαριστεί προσωπικά την κ. Χριστίνα Γρηγορά για τη βοήθεια της στην προσπάθεια μας.

Επίσης η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η συνεργασία με το «Ροδίων Παιδεία», στις εγκαταστάσεις του οποίου κάνουν προπονήσεις τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τον γενικό διευθυντή των εκπαιδευτηρίων κ. Κυριάκο Κυριακούλη για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Keywords
Τυχαία Θέματα