Αναστασιάδης στο Onsports: «Καμία επαφή με ΑΕΚ»

19:43 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί ο Αγγελος Αναστασιάδης να «παίζει» δυνατά για την διαφαινόμενη μετά – Κωστένογλου εποχή στον πάγκο της ΑΕΚ, ωστόσο μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports, διέψευσε οποιαδήποτε μέχρι τώρα επαφή με την Ενωση, κρατώντας...αποστάσεις.

Ο Μακεδόνας κόουτς ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα με την ΑΕΚ

και κάθε άλλη ομάδα που έχει προπονητή και ειδικά με την Ενωση, λόγω της εκτίμησης που τρέφει στο πρόσωπο του νυν τεχνικού της Νίκου Κωστένογλου.

- Καλησπέρα κύριε Αναστασιάδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεστε ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για την θέση του τεχνικού. Θα σας ενδιέφερε η προοπτική της μεταξύ σας συνεργασίας;

«Εγώ το μόνο που έχω να σας πω, είναι πως αυτή την στιγμή, χωρίς να ξέρω στο επόμενο λεπτό χτυπήσει το τηλέφωνο, δεν με έχει ενοχλήσει κανείς από την ΑΕΚ. Συνεπώς, όλα αυτά είναι φιλολογίες που λόγω αρχών, φιλοσοφίας και χαρακτήρα, δεν μπορώ να συζητήσω».

- Εάν και εφόσον σας γίνει πρόταση από την ΑΕΚ θα ήσασταν πρόθυμος να την εξετάσετε;

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Μην με ρωτάτε τίποτα άλλο. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ έχει προπονητή τον κύριο Κωστένογλου και εγώ απαγορεύεται να κάνω την οποιαδήποτε κουβέντα. Όχι μόνο με την ΑΕΚ, αλλά με οποιαδήποτε ομάδα που έχει προπονητή. Πόσω μάλλον για την ΑΕΚ, όπου εκτιμώ και σέβομαι τον κ.Κωστένογλου. Δεν θέλω να συζητώ φιλολογικά. Εάν και εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, τότε και μόνο τότε μπορούμε να συζητάμε. Σας ευχαριστώ πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα