Αναστόπουλος: «Έχουμε ελπίδες και θα το παλέψουμε»

Αισιόδοξος για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την υπόθεση Βεζυρίδη.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά από κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα

απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Το 1-0 μας αφήνει ελπίδες και θα το παλέψουμε στο «Γεντί Κουλέ». Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και για την προσήλωση τους. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και εκεί στρέφουμε την προσοχή μας», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Κρητικών, για να συμπληρώσει:

«Κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό. Άλλο παιχνίδι ήταν το σημερινό και άλλο θα είναι αυτό που θα γίνει σε 15 ημέρες. Αν παρασυρθείς, τότε μπορεί και να έχεις πρόβλημα. Μπούρμπος, Σίσιτς, Γαλανόπουλος όμως και τα άλλα παιδιά έδωσαν το 200% των δυνατοτήτων τους».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ, σχολίασε: «Ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις ένα αποτέλεσμα. Πάντα σκοπός είναι η νίκη. Αν δεν είσαι πειθαρχημένος και συγκεντρωμένος, τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα. Κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Άλλο ήταν το παιχνίδι στο πρωτάθλημα, άλλο το σημερινό και άλλο αυτό που θα γίνει σε 15 μέρες».

Για την υπόθεση του Πολυχρόνη Βεζυρίδη κατέληξε: «Eίναι ένα θέμα που θα το λύσουμε εκ των έσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα