Αναστόπουλος: «Το καθήκον μας με Ολυμπιακό»

Ευχάριστη μέρα για τον ΟΦΗ χαρακτήρισε ο Αναστόπουλος την Τετάρτη μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και την πρόκριση στους «4» ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε: «Είναι μια ευχάριστη ημέρα και πολύ σημαντική, γιατί μετά από 22 χρόνια ο ΟΦΗ προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι

για την πρόκριση και την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο δεύτερο. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Βάλαμε τρία πολύ ωραία τέρματα και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σήμερα το χαιρόμαστε και από αύριο ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ το οποίο έπρεπε να είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο και στον κόσμο που παρά την βροχή ήταν στην θέση του».

Σχετικά με τις αναμετρήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, είπε: «Ίσως παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Τέτοιου είδους ματς δεν μπορείς ποτέ όμως να τα προδικάσεις. Είναι ειδικά παιχνίδια, άγχος δεν θα έχουμε. Η εξαιρετική μας εμφάνιση στο πρωτάθλημα συνεχίζεται και στο Κύπελλο. Θα αφήσουμε τα προβλήματα έξω και θα καταθέσουμε την ψυχή μας σε αυτά τα δύο ματς».

Για το αν θα επιστρέψει απέναντι στην ΑΕΚ ο Μάντζιος: «Θα δούμε ακόμα έχουμε τέσσερις μέρες μέχρι το παιχνίδι».

Για την καλή απόδοση του Χόρχε Λόπεζ: «Πάντα κρίνω την απόδοση της ομάδας συνολικά και όχι μεμονωμένα. Όλα τα παιδιά ξέχωρα από τα γκολ παρουσίασαν ωραία θέαμα και όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ: «Η αναβολή είχε και θετικά και αρνητικά. Το θετικό ήταν κάποιοι παίκτες που είχαν προβλήματα να τα ξεπεράσουν, και το αρνητικό είναι ότι είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό το ματς και αυτό κάπως μας χάλασε. Το καλό είναι ότι ορίστηκε την Κυριακή το ματς δεν θα χάσουμε τον ρυθμό μας. Επειδή ζούμε στην Ελλάδα έχουμε προσαρμοστεί με τα δεδομένα της Ελλάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα