Ανατροπή και 3-2 υπέρ των Τεξανών

Οι Τέξας Ρέιντζερς κέρδισαν με 4-2 τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς και προηγούνται με 3-2 στο World Series, αλλά τα δύο επόμενα ματς (αν χρειαστεί το δεύτερο) θα διεξαχθούν στο Busch Stadium του Σέιντ Λούις.

Μπορεί οι Cards να προηγήθηκαν με 2-0 στο δεύτερο inning σε βάρος του C.J. Wilson, αλλά οι Τεξανοί ανέτρεψαν το σκορ, όταν η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην «σκακιέρα» των bullpens. Οι pitchers των Ρέιντζερς

αποδείχθηκαν σταθεροί, ενώ ο Chris Carpenter και οι διάδοχοι υστέρησαν. Μάλιστα, ο αρχικός pitcher των Κάρντιναλς δέχθηκε την ισοφάριση με home runs των Mitch Moreland και Adrian Beltre στο τρίτο και στο έκτο inning, αντίστοιχα.

To 2-2 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το όγδοο inning, όταν οι pitchers των φιλοξενούμενων γέμισαν τις βάσεις τους. Σε θέση hitter βρέθηκε ο Mike Napoli, του οποίου το double έφερε δύο runs για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια, o Neftali Feliz κατέγραψε το save και πρόσφερε τη νίκη στους Ρέιντζερς.

Με την σειρά στο 3-2 ακολουθεί ρεπό μίας ημέρας. Το World Series επανέρχεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Σέιντ Λούις, με τους Κάρντιναλς να θέλουν το «δύο στα δύο». Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι των δύο τελευταίων παιχνιδιών χρειάζονται μία ακόμα επιτυχία, για να κατακτήσουν το πρώτο World Series της ιστορίας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα