Ανατροπή και «διπλό» για την Καβάλα

Αν και μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ, η Καβάλα έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 79-71 του Ίκαρου Καλλιθέας, στη Γλυφάδα.

Εξαιρετικά αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου. Η τριάδα των Μπάξτερ, Τσιάρα και Μπέινς αναδείχθηκε στο μεγαλύτερο πονοκέφαλο για το Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος ευτύχησε να δει τους Αγγελόπουλο και Σίμτσακ σε εξαιρετική ημέρα. Με το

συγκεκριμένο δίδυμο να έχει τους 16 από τους 24 πόντους, η Καβάλα προηγήθηκε με 24-20 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα στο σκορ στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου (23-26), με το Σίμτσακ να εξακολουθεί να αποτελεί άλυτο πρόβλημα για το Θανάση Σκουρτόπουλο και την άμυνα των γηπεδούχων. Με το πέρασμα της ώρας, μάλιστα, το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη έδειχνε να πατάει ολοένα και καλύτερα στο παρκέ, για να οδηγηθούμε στο 32-25 του 16ου λεπτού. Οι «Αργοναύτες» προσπάθησαν να αποσπαστούν στο σκορ, «χτίζοντας» διαφορά ασφάλειας, αλλά ο Μπεκ ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα τους γηπεδούχους να κρατήσουν τον έλεγχο και να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μόλις στο -4 (34-38).

Keywords
Τυχαία Θέματα