Ανατροπή και πλεονέκτημα για Ρεάλ

01:26 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στα πρώτα τριάντα λεπτά και... εκνεύρισε τον Ζοσέ Μουρίνιο, η Ρεάλ πέτυχε τρία γκολ σε δέκα λεπτά και κέρδισε με 3-2 την Μάλαγα για το Κύπελλο Ισπανίας.

Ο Σέρτζιο Σάντσεζ άνοιξε το σκορ στο δέκατο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι σε φάση διαρκείας. Στο 29ο λεπτό ο Μάρτιν Ντεμικέλις «πάγωσε» ακόμα περισσότερο το Santiago Bernabeu με μία ακόμη κεφαλιά.

Προφανώς στο ημίχρονο έπρεπε να ανασυνταχθεί η «βασίλισσα»,

αφού το συγκεκριμένο σκορ τις έδινε ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενα φάση του Copa del Rey. Μάλιστα, ο Μουρίνιο έκανε και τρεις αλλαγές του στην ανάπαυλα.

Στο 68ο λεπτό, ο Σάμι Κεντίρα, μία από τις αλλαγές του Πορτογάλου κόουτς, μείωσε σε 2-1 και στην επόμενη φάση ο Γκονθάλο Ιγκουαΐν ισοφάρισε σε 2-2. Αμφότερα τα γκολ απαίτησαν επίδειξη τεχνικών αρετών παγκόσμιας κλάσης από τους σκόρερ.

Το παιχνίδι... γύρισε με αυτά τα τέρματα και ο Καρίμ Μπενζεμά ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 78ο λεπτό. Πάντως, το 3-2 δημιουργήθηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Πέπε, Αλμπιόλ, Αρμπελόα (46' Κεντίρα), Μαρτσέλο, Τσάβι Αλόνσο, Κακά (46' Μπενζεμά), Ρονάλντο, Ντιάρα, Ιγκουαΐν, Καγιεχόν (46' Οζίλ).
Μάλαγα: Βίλι, Ματάισεν, Ντεμικέλις, Σάντσεζ, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Καθόρλα, Απόνιο, Φαν Νιστερλόι (60' Ροντόν), Φερνάντεζ, Ίσκο (66' Ντούντα).

Keywords
Τυχαία Θέματα