Αναβολή για την υπόθεση Δαλούκα

13:11 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Αναβολή ενός χρόνου (!) πήρε η υπόθεση για την εκδίκαση της απόπειρας εκβιασμού του Αχιλλέα Μπέου στον Γιώργο Δαλούκα, πριν το περυσινό παιχνίδι, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Δεκτό έγινε, όπως αναμενόταν, το αίτημα αναβολής της πλευράς του Αχιλλέα Μπέου για την εκδίκαση της υπόθεσης της απόπειρας εκβιασμού του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα προς τον πρώην διαιτητή, Γιώργου Δαλούκα. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών

έδωσε αναβολή ενός χρόνου και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί συγκεκριμένα στις 8/1/2013.

Ως επιχειρήματα για την αναβολή της υπόθεσης, η πλευρά του Αχιλλέα Μπέου κατέθεσε ένα χαρτί, σύμφωνα με το οποίο ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας νοσηλεύεται από σήμερα (9/1) το πρωί στο νοσοκομείο Ναυπλίου, καθώς επίσης και την καθυστέρηση της άφιξης του δικηγόρου του, Χρήστου Μυλωνόπουλου, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο εφετείο, όπου βρισκόταν νωρίτερα. Η δικηγόρος του Γιώργου Δαλούκα, Βάσω Πανταζή, αμφισβήτησε τα περί νοσηλείας του Αχιλλέα Μπέου, ωστόσο σεβάστηκε το κόλλημα του συναδέλφου της.

Για την ιστορία, από τους μάρτυρες παραβρέθηκαν μόνο οι Κύρος Βασσάρας και Βασίλης Τεροβίτσας, ενώ απουσίαζαν οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Νικόλας Πατέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα