Άνετη επικράτηση παρά τις απουσίες

Χωρίς δύο βασικές παίκτριες, ο Ολυμπιακός πήρε εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στα Βριλήσσια.

Χωρίς την τραυματία Σίμανιτς και τη Γιακουμή, που έμεινε στον πάγκο (αντικαταστάθηκαν από τις Κοσμά και Νικολακοπούλου), ο Ολυμπιακός πήρε εύκολη νίκη επί των Βριλησσίων με 3-0 στο κλειστό του Ρέντη.

«Παρά

τις απουσίες που είχαμε παίξαμε σοβαρά και πετύχαμε μία ακόμη νίκη. Αυτό που ευχόμαστε είναι να είμαστε καλά, να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς και να παραταχθούμε χωρίς απουσίες στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα η Ράντι Τένεβα.

Η Αθηνά Δηλαβέρη πρόσθεσε: «Ανεξαρτήτως αντιπάλου δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Το ίδιο κάναμε και απέναντι στα Βριλήσσια. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Κηφισιάς στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια θα αρχίσουμε να στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας».

Τα σετ: 25-20, 25-19, 25-15.

Ολυμπιακός (Σωτήρχος): Κοσμά 12, Νικολακοπούλου 6, Καβαθά 4, Νοσέκοβα 11, Χριστοδούλου 1, Τένεβα 15, Δηλαβέρη λ. υποδ. 44%/ Μουρατίδη, Μπίλια.

Βριλήσσια (Παπαθανασίου): Πλαγιαννάκου 7, Τζουμάκα 1, Γιοβάνη 9, Γκότζη 5, Μαβιλίδη 7, Καραγιώργου 6, Τσούμη λ. υποδ. 58%/ Βασιλειάδη, Σκαρπέτη, Αυγοκλούρη 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα