Ανεβαίνει η Βόλφσμπουργκ

Τέσσερις βαθμούς μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης βρίσκεται η Βόλφσμπουργκ η οποία επικράτησε 3-2 με δύσκολο τρόπο της Φράιμπουργκ.

Ύστερα από δύο αναμετρήσεις όπου η Βόλφσμπουργκ δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει κάτι θετικό, επέστεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 3-2 της Φράιμπουργκ στη «Βόλφσβαγκεν Αρένα».

Ο Γίρασεκ μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ για τους «λύκους» ωστόσο η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση και ισοφάρισαν με τέρμα του Φλουμ στο 12’. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την ισοφάριση όμως, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου με

τέρμα του Σάφερ (14’).

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Καλιγκιούρι έφερε και πάλι στα ίσια το παιχνίδι στο 38’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γίρασεκ στο 61’.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρες, Ρους, Φελίπε, Ροντρίγκεζ, Ζόσουε (46’ Χασέμπε), Γίρασεκ, Ντεγιάγκα (73’ Οκς), Σέφερ, Μαντζούκιτς, Σίο (62’ Πόλτερ)
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Ντιανέ, Χεν, Λουμπ (78’ Φράις), Φλουμ, Μακιάντι, Σμίντ (62’ Ρόσενθαλ), Καλιγκιούρι, Γέντρισεκ, Σαντίνι (65’ Ρέισινγκερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα