Ανεβαίνουν οι Φλάιερς

06:32 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 3-2 πήραν οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς σε βάρος των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς, την βραδιά που απέσυραν το #2 του Mark Howe.

Οι γηπεδούχοι τίμησαν την προσφορά του Mark Howe στην ομάδα τους κρεμώντας μία για... πάντα τη φανέλα του στην οροφή του κλειστού. Εντούτοις, ο Henrik Zetterberg άνοιξε το σκορ υπέρ των «κόκκινων φτερών» στο πρώτο σουτ του ματς, αλλά η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο θετική για την ομάδα του, η

οποία δεν είχε στην διάθεσή της τους τραυματισμένους Nicklas Lidstrom, Todd Bertuzzi, Pavel Datsyuk και Jimmy Howard.

Οι Φλάιερς βρήκαν δίχτυα με τους Claude Giroux, Jakub Voracek και Max Talbot. Ακόμα, ο Ilya Bryzgalov σταμάτησε 37 από τα 39 σουτ που αντιμετώπισε, αφού πέρα από τον Zetterberg, δέχθηκε το 3-2 στην τρίτη περίοδο από τον Johan Franzen. Στο μεταξύ, ο έμπειρος επιθετικός, Jaromir Jagr αποχώρησε τραυματισμένος από την αναμέτρηση κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου.

Συνολικά το ματς του «Wells Fargo» σημαδεύτηκε από αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά η ομάδα της Φιλαδέλφειας ήταν αυτή που πήρε τους δύο βαθμούς. Με αυτούς συμπλήρωσε 81 και διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι Ρεντ Ουίγκς «κόλλησαν» στους 89 και στην τέταρτη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα