Αγγελόπουλος: «Να φτάσουμε ψηλά τον Εθνικό»

Ο Αλέξης Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως πλέον αυτός είναι ο πρόεδρος του Εθνικού, χωρίς να υπάρχει καμία εμπλοκή του Νίκου Πηρούνια.

Το νέο «αφεντικό» της ομάδας του Πειραιά έδωσε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Φως των Σπορ» και μεταξύ άλλων είπε:

-Τι συμφωνία κάνατε με τον Πηρούνια;
«Υπάρχει πλήρης παράδοση της ομάδας. Ο Πηρούνιας από τον Εθνικό έφυγε τελείως και αμετάκλητα. Και η ομάδα μας είναι Εθνικός Πειραιά

1923. Τελειωμένα πράγματα».

-Με το γήπεδο τι θα γίνει;
«Στο θέμα του γηπέδου, με γνώμονα την ηθική, η ηθική η δική μας λέει ότι το γήπεδο το πήρε με προσωπικές ενέργειες ο Πηρούνιας και είχε βάλει και κάποια έξοδα. Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια για να μη δώσω ερείσματα στη Γλυφάδα, για ένα χρόνο υπήρχε συμφωνία να μοιράζονται το γήπεδο στο Ελληνικό, ο Εθνικός με τη Γλυφάδα και θα τη σεβαστούμε. Με προτεραιότητα πάντα του Εθνικού, διότι η σύμβαση με τα Ολυμπιακά Ακίνητα είναι του Εθνικού».

-Με τον Μαρινάκη γνωρίζεστε;
«Ο κ. Μαρινάκης έκανε μια κίνηση που έδειξε τα αισθήματά του: Όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό πήγε με τον γιο του. Αυτό μου έδειξε ότι δεν είναι επενδυτής τόσο, όσο ότι έκανε πράξη ένα παιδικό του όνειρο. Και εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου επενδυτή. Επενδυτής είναι αυτός που πάει να βγάλει λεφτά από αυτό που κάνει. Εμείς ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι μια δραστηριότητα που θα μας βάλει μέσα. Θέλουμε όμως να φτάσουμε τον Εθνικό ψηλά και καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια».

-Ο Εθνικός έχει δώσει πολλούς παίκτες στον Ολυμπιακό παραδοσιακά. Κάτι μου λέγατε για τον Σουμπίνιο πριν αρχίσουμε τη συνέντευξη.
«Εμείς πηγαίναμε στο γήπεδο για να βλέπουμε τον Σουμπίνιο και δεν βλέπαμε τις Τετάρτες Champions League. Αυτό το παιδί μας είχε δείξει μεγάλη μπάλα, έχει πολύ ταλέντο και θα το δείξει στη συνέχεια. Θα ήθελα όμως σε αυτό το σημείο να τονίσω κάτι: Εμείς δεν θα είμαστε στο άρμα κανενός. Ούτε στο άρμα του Ολυμπιακού, ούτε στο άρμα του Παναθηναϊκού. Ο Εθνικός είναι σαν ένα γαλατικό χωριό σε μια ρωμαϊκή πόλη, τον Πειραιά. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, διότι εξαιτίας του ακούγεται το όνομα του Πειραιά σε όλο το κόσμο, αλλά θέλουμε να γίνουμε όπως η Σανκτ Πάουλι στο Αμβούργο. Μας αρέσει η διαφορετικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα