«Άνοστη σούπα» στου Ζωγράφου

16:17 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, Ηλυσιακός και Ζάκυνθος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα για την 11η αγωνιστική της Football League 2.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδευσαν στην Αθήνα ως φαβορί, ενώ με νίκη θα έπιαναν στην κορυφή τον Πανηλειακό, ο οποίος είχε ρεπό. Από την άλλη, ο Ηλυσιακός ήθελε τη νίκη για να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι στου Ζωγράφου από την

αρχή δεν είχε ρυθμό, με την Ζάκυνθο να έχει μια ελαφρά υπεροχή, ενώ από την άλλη ο Ηλυσιακός προσπάθησε να παίξει στην αντεπίθεση χωρίς την μεγάλη ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 30’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουβανέλη, ωστόσο ο Γεωργίου ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε σε κόρνερ, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε δραματικά, με τη Ζάκυνθο να πιέζει την εστία του Μουκέα, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά. Αντίθετα, ο Ηλυσιακός ήταν εκείνος ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Ψαρρής στο 58ο λεπτό σούταρε δυνατά, αλλά ο Γεωργίου είπε και πάλι «όχι», φάση που ήταν και η μοναδική μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ηλυσιακός: Μουκέας, Αμανατίδης, Βατίστας (46' Τσέπε), Τσατσαρής, Ρόμπερτ (46' Ψαρρής), Παππάς (68' Μπούμπας), Μητσόπουλος, Φώσκολος, Παλάντζας, Ξένος, Γιουβανέλης.

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Αθ. Γεωργίου, Λιβέρης, Σαμαράς, Καλλιβωκάς, Κόντι, Κυπαρίσσης (75' Μπάστας), Πέττας, Στρατομήτρος, Σ. Γεωργίου, Τεπετός (46' Μπελίτσας), Χαρτσιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα