Ανώτερες οι Πιερίδες Μούσες

Τη νίκη με 3-0 πήραν οι Πιερίδες Μούσες στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Πανσερραϊκή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πάρει εύκολη νίκη απέναντι στις Σέρρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ στο 37' ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ της Παπάζογλου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 87' η Ασσιχίδου με ανάποδο ψαλιδάκι από

τη μικρή περιοχή σκόραρε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα της Κατερίνης, ενώ στο 90' η Αρβανιτίδου ανέτρεψε την Ασσιχίδου, με το διαιτητή να δίνει πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στην Αρβανιτίδου. Η εκτέλεση του πέναλτι έγινε από την Πεσερίδου, με τη Σμυρνόγλου να αποκρούει και την Πεσερίδου να ξαναπλασάρει, «γράφοντας» το τελικό 3-0 για τις φιλοξενούμενες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες κάνουν παράπονα για τη διαιτησία, καθώς οι διαιτητές του αγώνα ήταν υπερβολικά αυστηροί στις κρίσεις τους, με αποτέλεσμα να αφήσουν τις δύο ομάδες παραπονεμένες.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ: Σμυρνόγλου, Ζαφειροπούλου, Εξαδακτύλου, Καμνιτσά, Αρβανιτίδου, Μπιζεργιαννίδου, Μπιμπή, Πανίδου, Γεωργιάδου (62' Κυριακού), Κηπουρού, Ζαχαριά (57' Μπούζδρου).

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τσιώλη, Σαββίδου, Καπέτα (85' Μουτάφη), Παπάζογλου, Σκαμπαρδώνη, Πεσερίδου, Καρασίμου (77' Γούσιου), Ναβροζίδου, Ασσιχίδου, Μιχαηλίδου (53' Φίλιου), Τσακινίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα