Ανταλλάσουν επιλογές ντραφτ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

01:53 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν επιθυμούν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να επιλέξουν τέσσερις φορές στο φετινό ντραφτ, οπότε θα ανταλλάξουν κάποιες επιλογές.

Ο GM των «πολεμιστών», Μπομπ Μάιερς, και ο συνιδιοκτήτης, Τζο Λάκομπ, αποκάλυψαν τις προαναφερόμενες προθέσεις του συλλόγου του Όκλαντ. Άλλωστε μόλις πέρσι είχαν τρεις επιλογές στο ντραφτ και προτιμούν να αποκτήσουν κάποιον ή κάποιους εμπειρότερους παίκτες, αντί για τέσσερις ακόμα νεαρούς.

«Πρέπει να προσθέσουμε έμπειρους παίκτες στο ρόστερ, γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Μία ομάδα νεαρών αθλητών θα πάσχει στον τομέα της πειθαρχίας»

δήλωσε συγκεκριμένα ο Μάιερς, ενώ ο συνιδιοκτήτης της ομάδας συμπλήρωσε αναφορικά με την ποιότητα του ρόστερ: «Στη λήξη των μεταγραφών το 2011 δεν είχαμε επιλογές ντραφτ για το 2012, ένα φτωχό backcourt και τον Ντέιβιντ Λι. Τίποτε άλλο. Τώρα έχουμε καλύτερο backcourt και τον Άντριου Μπόγκουτ δίπλα στον Ντέιβιντ Λι. Θεωρώ πως έχουμε βελτιωθεί αρκετά».

Πάντως οι Ουόριορς διατηρούν την 7η, την 30ή, την 35η και την 52η επιλογή του επερχόμενου ντραφτ. Προφανώς τις επόμενες εβδομάδες, πριν από την ίδια τη διαδικασία της 28ης Ιουνίου, θα υπάρξουν συζητήσεις με άλλους συλλόγους του ΝΒΑ, ώστε να ανταλλαχθούν κάποιες από αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα