Ανταλλάσσουν την δεύτερη επιλογή οι Ραμς

Ανοικτοί στο ενδεχόμενο ανταλλαγής της δεύτερης επιλογής του φετινού ντραφτ του NFL εμφανίζονται οι Σέιντ Λούις Ραμς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Ραμς, Kevin Demoff, δήλωσε σε εκπροσώπους του Τύπου πως θα διαπραγματευτεί πρόταση περί ανταλλαγής της προαναφερόμενης επιλογής. Εντούτοις ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάτι «χειροπιαστό» αναφορικά με πρόταση κάποιας άλλης ομάδας της λίγκας.

Οι quarterbacks Andrew Luck (φώτο) και Robert Griffin

III αναμένονται να καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του ντραφτ. Η πρώτη επιλογή ανήκει στους Ιντιανάπολις Κολτς, ενώ ο σύλλογος του Σέιντ Λούις που ακολουθεί επιθυμεί να στηρίξει τον Sam Bradford, τωρινό του quarterback και πρώτη επιλογή του ντραφτ του 2010, οπότε θα ήθελε να ανταλλάξει την δεύτερη επιλογή που έχει φέτος με κάποια χαμηλότερη και κάποιον άλλον παίκτη.

Πάντως, οι σκάουτερ των Ραμς έχουν ήδη μιλήσει με περίπου πενήντα παίκτες κολεγιακού επιπέδου, τους οποίους ενδέχεται να επιλέξουν, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση ανταλλαγής της επιλογής τους. Το δεδομένο, τουλάχιστον με βάση τις τωρινές συνθήκες, είναι πως δεν θα πάρουν quarterback.

Εκκρεμούν ακόμα δύο μήνες μέχρι το ντραφτ του 2012. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο διαπραγματεύσεων. Ακόμα, δεν έχουν απελευθερωθεί οι φετινοί free agents του NFL, οι οποίοι θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σε πολλά επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα