Αντικαταστάθηκε ο Αποστολίδης στην ΕΠΣΑΝΑ

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ, κατέλαβε ο Ησαΐας Βασιλειάδης, αντικαθιστώντας τον Γρηγόρη Αποστολίδη, μετά από απαίτηση του προέδρου, Φώτη Μαγουλά, όπως αναφέρει ο ιστότοπος «neaepsanablogspot.com».

Αυτό συνέβη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης της Ανατολικής Αττικής, που έγινε την Πέμπτη (15/3), στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να γίνουν αλλαγές και σε άλλες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου.

Έτσι λοιπόν, Α΄ αντιπρόεδρος θα είναι στο εξής ο Νίκος Ξαγοράρης, Β΄ αντιπρόεδρος ο Μιχάλης

Φατσής, αναπληρωτής γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Δράκος, ταμίας ο Πέτρος Ρουγγέρης, ο οποίος επέστρεψε μετά την πρόσφατη παραίτησή του και αναπληρωτής ταμίας ο Σπύριος Καλιανιώτης.


Ο κ. Μαγουλάς ζήτησε την αντικατάσταση του Γρηγόρη Αποστολίδη, σύμφωνα με τον ιστότοπο «neaepsana.blogpsot.com», χρησιμοποιώντας το ακόλουθο επιχείρημα:

«Αφού ο Γρηγόρης πάει σε άλλο στρατόπεδο, σημαίνει ότι δεν θέλει να συνεργάζεται πλέον μαζί μου»!
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. κ. Δεσύπρης, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Μαγουλά, είπε:

«Αυτό που έκανες εσύ αρχικά με τον Ρούσση, το έκανε τώρα και ο Αποστολίδης! Γιατί, λοιπόν, αντιδράς; Επειδή ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής άλλης Ένωσης, δήλωσε δημόσια ότι ο Αποστολίδης θα είναι βασικός του συνεργάτης»; Από την πλευρά του, ο κ. Μαγουλάς δεν απάντησε.
Ακολούθως οι κ. Δεσύπρης και Νικολάου κατήγγειλαν τη διαδικασία ως κωμικοτραγική και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ., αφού προηγουμένως ο τελευταίος ζήτησε την παραίτηση του κ. Μαγουλά.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την παρουσία 7 μελών και στην ψηφοφορία που έγινε προκειμένου να επικυρωθούν τα πρόσωπα που είχαν προταθεί για να καταλάβουν τις νέες θέσεις τους, με τον καθένα να ψηφίζει τον εαυτό του!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «neaepsana.blogspot.com», η κατάσταση στη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ είναι πολύ ρευστή και πλέον κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν την επόμενη εβδομάδα που θα συνεδριάσει εκ νέου το Δ.Σ., ο κ. Μαγουλάς θα έχει την πλειοψηφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα