Αντωνίου: «Δεν είχαμε νεύρο και δύναμη»

Στην κακή εικόνα που είχαν οι παίκτες του στο ματς με τον ΑΟΧ στάθηκε ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος υποστήριξε ότι η ήττα του Πανηλειακού είναι δίκαιη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι με δουλειά και όρεξη ο Πανηλειακός θα μπορέσει να δείξει και πάλι τις δυνατότητές του:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο πραγματικά θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, παρ' όλα αυτά δίκαια χάσαμε, αφού δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο με την εμφάνιση

μας. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, που όπως είχα πει και πριν το ματς, είναι η πιο αδικημένη από τη βαθμολογική θέση της, αφού βάση αξίας και απόδοσης, θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. Μια πολύ καλή ομάδα, νεανική και δουλεμένη με καλό προπονητή, που “καιγόταν” για βαθμούς και απέναντι της, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα. Δεν είχαμε το νεύρο και τη δύναμη που χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια. Δεν είμαστε γενικότερα αυτοί που θα έπρεπε και που θα μπορούσαμε να είμαστε. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει, όπως π.χ. στη φάση με την κεφαλιά του Θωνιάτη μετά το 2-1, αλλά δεν θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση, με την εμφάνιση μας.

Από εδώ και πέρα για μας, η προσπάθεια συνεχίζεται. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Με ηρεμία, με όρεξη και με πολύ δουλειά, θα μπορούμε να δείξουμε και πάλι τις πραγματικές δυνατότητες μας. Αυτά θα είναι τα στοιχεία που πρέπει να μας οδηγήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πρόγραμμα, και κυρίως τα εντός έδρας παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα, θα ξαναβρεθούμε εμείς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Η αποστολή επέστρεψε στον Πύργο το μεσημέρι της Δευτέρας (12/03) και δόθηκε ρεπό. Την Τρίτη (13/03) ξεκινά η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Ρούβα, από το οποίο θα απουσιάσουν ο τιμωρημένοι Κολόκας, Βατσής, Κυριακίδης.

Για το παιχνίδι στα Χανιά πρέπει να αναφερθεί ότι σκόρερ της πυργιώτικης ομάδας ήταν ο Δημήτρης Ακπαρίδης και όχι ο Παύλος Κυριακίδης, όπως εκ παραδρομής μεταδόθηκε από τοπικές ανταποκρίσεις.

«Ευχαριστώ» Πανηλειακού σε ΑΟΧ και κόσμο!

«Το ΤΑΠ ευχαριστεί τον ΑΟΧ για τη φιλοξενία καθώς και για τις διευκολύνσεις που παρείχε στους φίλους της ομάδας. Επίσης ευχαριστεί την αστυνομική δύναμη που παραβρέθηκε εκεί.
Ακόμη, το ΤΑΠ Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας που παραβρέθηκαν στα Χανιά, παρά τις μεγάλες δυσκολίες (απόσταση, οικονομικά προβλήματα, καιρικές συνθήκες) και ενίσχυσαν την ομάδα σε ένα ακόμα παιχνίδι, ακόμα και σε τόσο μακρινό»!
Τέλος, τη Δευτέρα (12/03) επέστρεψαν σε Πύργο και Αθήνα, αντίστοιχα, οι φίλοι της ομάδας που την είχαν ακολουθήσει στο ματς αυτό. Μαζί με μερικούς Ηλείους διαμένοντες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, περίπου 25 άτομα συνολικά, έκαναν πολύ αισθητή την παρουσία τους, στο γήπεδο αλλά και γενικότερα στην πόλη των Χανίων, από τα ξημερώματα της Κυριακής που έφτασαν εκεί.

Ήταν γενικότερα μια από τις πιο μακρινές εκδρομές φίλων της ομάδας, που από μόνο του σαν γεγονός, θύμισε «χρυσές» εποχές

Keywords
Τυχαία Θέματα