Αντωνίου: «Ο Πανηλειακός είναι έτοιμος και με δίψα για άνοδο»

Ο Πανηλειακός έχει την καλύτερη ομάδα από όσες συμμετέχουν στα πλέι οφ ανόδου στη Football League, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως όλοι στην ομάδα δουλεύουν πάνω στις δύσκολες συνθήκες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κόντρα σε Νίκη Βόλου, Ζάκυνθο και Οικονόμο Τσαριτσάνης, θεωρώντας πως ο Πανηλειακός έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει.

«Είχε φανεί, ότι θα γίνουν αυτοί οι αγώνες, έστω και με τόσο μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Έχουμε περάσει, και συνεχίζουμε να περνάμε ένα διάστημα εκνευριστικής και ψυχοφθόρας αναμονής, αφού δυστυχώς οι αρμόδιοι φορείς κινούμενοι με τους γνωστούς αργούς, γραφειοκρατικούς ρυθμούς, δείχνουν να μην υπολογίζουν αυτές τις ομάδες και τους ανθρώπους τους. Από τη μια με την αναμονή και την αβεβαιότητα, κι από την άλλη βάζοντας μας να παίξουμε τώρα, και με αυτές τις καιρικές συνθήκες!

Θα μπορούσα να πω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά δε θέλω, και κυρίως δεν πρέπει, να πω περισσότερα... Έστω κι έτσι πάντως, λέω για μια ακόμα φορά ότι στην ομάδα μας υπάρχει δίψα για την άνοδο. Θα είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα για να αντιμετωπίσουμε και αυτήν την πρόκληση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Αντωνίου για να προσθέσει:

«Με τις υπολογιζόμενες ημερομηνίες, τη σύντομη διάρκεια που θα μεσολαβεί ανάμεσα στα παιχνίδια και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ομάδες, αυξάνουν οι δυσκολίες. Αλλά όπως είμαστε υποχρεωμένοι, δουλεύουμε πάνω σ' αυτά. Υλοποιούμε το αναγκαίο ειδικό προπονητικό πρόγραμμα ενώ κάνουμε προπόνηση και σε ώρα παιχνιδιού, για να συνηθίζουμε.

Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Αυτοί οι αγώνες χρειάζονται καλή ψυχολογία αλλά και τύχη. Την ψυχολογία, κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για να την διαμορφώσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι δεν έλειψαν αλλά και δεν λείπουν τα προβλήματα στην ομάδα. Την τύχη τη χρειαζόμαστε και μακάρι να έχουμε αυτό το μερίδιο που μας έλειψε σε κάποια διαστήματα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Και οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι - οφς έχουν αξία και πράγματα να δείξουν. Είναι καλές ομάδες, γι' αυτό και βρέθηκαν ψηλά στη βαθμολογία. Τη Ζάκυνθο την ξέρουμε καλά, αφού ήταν και στον όμιλο μας. Αλλά και τη Νίκη Βόλου και τον Οικονόμο τους γνωρίζουμε αρκετά καλά, αφού άλλωστε εγώ μέχρι και πέρυσι, ήμουν σε αυτό τον όμιλο και γενικότερα σε αυτή την περιοχή, γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα. Παρακολουθούσα μάλιστα τα δρώμενα εκεί, και στη διάρκεια της φετινής σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα