Αντωνίου: «Οι παίκτες μου έχουν ψυχή»

Την ικανότητα να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα έχει ο Πανηλειακός σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου, που μετά την επικράτηση (3-1) επί του Αστέρα Μαγούλας τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν ψυχή.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε ακόμη και στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και στις αλλαγές που του «πήραν το ματς»:

«Ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο ματς, με τον αντίπαλο να προέρχεται από έκτος έδρας νίκη αλλά και ενισχυμένο μεταγραφικά, σε αντίθεση με εμάς, που για τρίτο ματς δεν συμπληρώναμε 18άδα. Οι παίκτες μας όμως έχουν ψυχή και το έδειξαν πάλι σήμερα

αυτό. Αυτή η ομάδα κι αυτοί οι παίκτες θέλουν και μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Στο ματς, δεν είμαστε καλοί στο πρώτο μέρος. Ένας ανασταλτικός παράγοντας, για μια ομάδα όπως εμείς που παίζει παραγωγικό ποδόσφαιρο, ήταν και ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Στην επανάληψη, ανεβήκαμε πολύ, και θέλω να πω ότι όπως και στη Ριζούπολη, έτσι και σήμερα, οι αλλαγές πήραν το ματς. Πολύ καλός ο Σωτηρόπουλος, έβαλε και γκολ, βοήθησε κι η είσοδος του Καφαντάρη, ενώ για τον Πλαστουργό που πέτυχε αυτό το απίστευτο και τέτοιας ομορφιάς γκολ, θέλω να του πω, να συνεχίσει έτσι, να δουλεύει, και θα πετύχει πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας, συγχαρητήρια και στον κόσμο. Μπορεί να περιμέναμε περισσότερους σήμερα στο γήπεδο, αλλά αυτοί που ήρθαν, δημιούργησαν όλοι σπουδαία ατμόσφαιρα, μας βοήθησαν πολύ και πραγματικά ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας. Στο β' μέρος πιστεύω ότι τους το ανταποδώσαμε.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια και πλέον βλέπουμε το επόμενο, επίσης πολύ δύσκολο ματς στη Ζάκυνθο, όπου κι εκεί θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΠΥΡΓΟΣ: Νάσος Σκούρας

Keywords
Τυχαία Θέματα