Αντωνίου: «Ώρα να βοηθήσουν όλοι για την άνοδο»

Τη στήριξη που χρειάζεται ο Κώστας Ντάβαρης στον Πανηλειακό τόνισε ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια όλων για να ανέβει η ομάδα κατηγορία.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού μίλησε στην αθλητική εκπομπή του καναλιού της Ηλείας Cosmos Tv:

«Δώσαμε τα πάντα! Είχαμε μια απολύτως πετυχημένη πορεία, που δεν την περίμενε κανείς, είτε εντός, είτε εκτός Πύργου. Διεκδικήσαμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, με μια νεανική ομάδα γεμάτη ταλέντο και ψυχή, κατακτήσαμε με διαφορά τη δεύτερη θέση και ελπίζουμε να παίξουμε

στη Β' Εθνική. Ενώ κατά γενική ομολογία, πιθανότατα αξίζαμε και την πρώτη, σε αυτό το πρωτάθλημα.

Βρέθηκε φέτος ένας άνθρωπος, ο Κώστας Ντάβαρης που έκανε τα πάντα, μόνος κι αβοήθητος, και έδωσε τα πάντα για να υπάρχει Πανηλειακός, αλλά και για να φτάσει η ομάδα εκεί που είναι τώρα, δηλαδή να διεκδικεί την άνοδο. Δεν μπορεί όμως αυτό να συνεχιστεί, δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι μόνος!

Τώρα είναι η ώρα να βοηθήσουν όλοι για να ανέβουμε κατηγορία! Δεν πρέπει και δε μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε μόνοι! Είναι άμεση ανάγκη να έχουμε τις απαραίτητες βοήθειες για να ομαλοποιηθούν τα οικονομικά προβλήματα.
Η ψυχολογία στα πλέι - οφς θα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο! Εκεί θα κριθούν. Και πρέπει να πάμε με την καλύτερη δυνατή! Θέλουμε από όλους, και τον απλό κόσμο, και τους φορείς και όποιον γενικά έχει τη δυνατότητα, τη στήριξη τους και την αγάπη τους για την ομάδα».

* Επαφές για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με την Παναχαϊκή στον Πύργο το προσεχές Σαββατοκύριακο γίνονται μεταξύ των δύο ομάδων. Το τεστ θα γίνει όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα