Αντωνίου: «Στηρίξτε τον Πανηλειακό»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανηλειακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Αντωνίου, που ζήτησε από τους επιφανείς ανθρώπους του Πύργου να στηρίξουν όπως μπορούν την ομάδα.

Ο Σωτήρης Αντωνίου υπογράμμισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανηλειακός, όπως και όλες οι ομάδες της Football League 2, μιλώντας μετά την νίκη επί του ΑΟ Χανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

στον Πύργο.

«Η πρεμιέρα μέσα στον Πύργο ήταν ιδιαίτερα αγχωτική. Περιμέναμε πολύ καιρό την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι ομάδες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και οι υπεύθυνοι πρέπει να βοηθήσουν για να συνεχίσει η χρονιά», είπε αρχικά ο προπονητής του Πανηλειακού.

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Η νίκη μας σήμερα ήταν πάρα πολύ δύσκολη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικά στημένος και καλά διαβασμένος, αλλά εμείς είχαμε την υπομονή που χρειαζόταν για να φτάσουμε στο γκολ. Το άγχος να κρατήσουμε το αποτέλεσμα έδωσε στην αντίπαλη ομάδα την ευκαιρία στο τέλος να πλησιάσει στην ισοφάριση. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και από τα παιδιά και από τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου».

Τέλος, ο Σωτήρης Αντωνίου σχολίασε: «Θέλω να πω ότι την έχουμε ανάγκη τη στήριξη όλων, γιατί ο κ. Ντάβαρης είναι μόνος του και οι επιφανείς άνθρωποι του Πύργου πρέπει να στηρίξουν τον Πανηλειακό. Θέλω να πω μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που τα έδωσαν όλα και πετύχαμε το ζητούμενο που ήταν η νίκη στην πρεμιέρα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα