Άντριτς: «Νιώθω ικανοποίηση»

11:32 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Για την δια πυρός και σιγήρου πρόκριση της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Άντριτς.

Με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΚΟΕ είπε: «Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά. Είναι σημαντική η αντίδραση της ομάδας σε ένα τουρνουά όπου όλα άλλαζαν από μέρα σε μέρα. Θυμίζω ότι

χάσαμε από τους Ρουμάνους, ότι κερδίσαμε τους Γερμανούς σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, ότι οι Γερμανοί έχασαν απρόσμενα από τους Σκοπιανούς και μας υποχρέωσαν να παίξουμε απέναντι στους Καναδούς και όχι κόντρα στους πολύ αδύναμους Βραζιλιάνους και τέλος ότι αγωνιστήκαμε σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο απέναντι τους οικοδεσπότες του προολυμπιακού και τα καταφέραμε. Ο στόχος επετεύχθη και νιώθω ικανοποίηση».

Για την επιστροφή του ελληνικού πόλο στην ελίτ του αθλήματος σχολίασε: «Είμαστε ευτυχείς για την πρόκριση, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Όμως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με τον ίδιο τρόπο. Same way, θα έλεγα στα αγγλικά. Υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά. Κάθε μέρα και καλύτερα. Κάθε παιχνίδι και πιο ομαδικά. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, μη το ξεχνάμε. Έχουμε αφήσει το άγχος πίσω μας. Το Λονδίνο δεν το σκεφτόμαστε. Άλλωστε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Τα κεφάλια μέσα...».

Keywords
Τυχαία Θέματα